Filters
Selectie verfijnen
Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen voor alle kant en klaar hagen

Hieronder kun je alle benodigde bevestigingsmaterialen uitzoeken die je nodig hebt voor het plaatsen van je kant-en-klaar haag: houten palen, stalen palen en bevestigingsbeugels. Kom je er niet uit, bel of mail ons gerust op 078-6990173 of verkoop@kantenklaarhagen.nl.

 

Je kunt ook de rekenmodule gebruiken bij het selecteren van je kant-en-klaar haag. Deze rekenmodule berekent automatisch hoeveel beugels en palen je nodig hebt voor de installatie van je haag.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Bevestigingsmateriaal voor de kant en klare haag

Voor het plaatsen van de kant en klare hagen zijn bevestigingsmaterialen nodig. Deze bevestigingsmaterialen koop je direct bij Kantenklaarhagen.nl. Voor het plaatsen van de kant en klaar haag heb je palen nodig en bevestigingsbeugels. Voor de palen zijn er 2 mogelijkheden: ijzeren palen en hardhouten houten palen. Voor het vastzetten van de kant en klaar hagen aan de ijzeren palen heb je "bevestigingsbeugels tbv ijzeren paal" nodig en voor de houten palen "beugels tbv hardhouten paal". Verder zijn er ook nog opzetstukken voor de kant en klaar haag te bestellen. Hiermee kun je de kant en klare heg 25, 50, 75 of 100 cm verhogen. Met de bevestigingsmaterialen van kantenklaarhagen.nl zijn de volgroeide hagen makkelijk te plaatsen en te planten.