Het is fijn als toevallige voorbijgangers of de buren geen zicht op je terras of tuin hebben. Maar ben je net verhuisd of is je tuin aan een renovatie toe, dan kan het even duren voordat een haag de juiste hoogte heeft bereikt om voor rust en privacy te zorgen. Anders is het met een mooie sterke kant-en-klaar haag, verkrijgbaar in vele uitvoeringen en soorten. Binnen een dag heb je maximale privacy en een mooie volgroeide haag in je tuin!

Uitgebreide keuze in kant en klaar hagen

De volgroeide kant en klare hagen bestaan uit elementen van 100 tot 120 cm breed. Je kunt kiezen voor één soort maar het is ook goed mogelijk om verschillende soorten door elkaar te plaatsen. Wissel bijvoorbeeld een groene beuk af met een rode beuk. Of kies voor een haag met mooie bessen (vuurdoorn) of mooie bloemen (klimhortensia, sterjasmijn). 

De hagen van QuickHedge en Mobilane

Op Kantenklaarhagen.nl vindt je hagen van Mobilane en van QuickHedge. Met zowel Mobilane als QuickHedge creëer je binnen een dag een volledig begroeide groene afscheiding van je erf. 

 

De hagen van Mobilane bestaan uit een raster met daarop gangbare klimplanten als hedera, haag, beuk, beukenhaag, vuurdoorn en liguster. De haag bevestig je makkelijk zelf op de plaats van bestemming met palen van hout of staal.

 

Bekijk hier alle Mobilane kant en klaar hagen van Kantenklaarhagen.nl


De hagen van QuickHedge hebben geen bevestigingspalen nodig. Deze hagen zijn al stevig van zichzelf en zijn daarom ook in meer soorten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een laurierkers, klimhortensia, een mooie amberboom of een taxus. De hagen van QuickHedge met raster wegen 75 kg. Met hulp van deze haken en twee sterke mannen kun je deze haag zelf plaatsen. De hagen zonder raster zijn een stuk zwaarder en wegen rond de 150 kg. Het plaatsen kun je daarom beter overlaten aan een hovenier. Je kan het ook zelf doen door een klein kraantje en een plantenrek te huren.

 

Bekijk hier alle Quickhedge kant en klaar hagen van Kantenklaarhagen.nl

Plaats een haag op het dakterras of het balkon

In een haagbak van polyester zijn de hagen van Mobilane ook prima geschikt op een dakterras of balkon. De bakken hebben standaard een antraciet-zwarte kleur, maar tegen een meerprijs heb je de keuze uit alle ral-kleuren. En monteer je wieltjes onder de bakken, dan geef je je terras in een handomdraai een metamorfose. Daarnaast kun je ook kiezen voor een hardhouten haagbak.

Verschil in verzorging van de hagen

Hagen als hedera en de haagbeuk hebben minimaal twee keer per jaar onderhoud nodig. In ieder geval een keer in het voorjaar en een keer in het najaar. Groeit de haag heel hard, dan is een extra knipbeurt misschien nodig.

De hagen van QuickHedge hebben zo hun eigen gebruiksaanwijzing. Op onze website onder de categorie QuickHedge staat per haag aangegeven wanneer en hoe je deze planten het beste kunt snoeien en verzorgen. Met uitzondering van een vorstperiode kun je een haag het hele jaar planten.


Ben je geïnteresseerd in een volgroeide haag, maar vind je het moeilijk om een keuze te maken uit het grote aanbod van volgroeide hagen, bel ons gerust voor meer informatie
.

Bekijk hier alle kant en klaar hagen van Kantenklaarhagen.nl