Claim je gratis Tony reep!

Heb je laatst een of meerdere producten gekocht bij Kantenklaarhagen.nl? Wij hopen dat je blij bent met je nieuwe aankoop en dat ze inmiddels al een mooi plekje hebben gekregen in je tuin, op je balkon of je dakterras. We zijn blij met jou als klant en daarom kun je met een sfeerfoto van je bestelling je aankoopbedrag terugwinnen.

Maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen & claim je gratis Tony reep!

Help anderen met het maken van de juiste productkeuze

Om mensen zo veel mogelijk te helpen met het maken van de juiste productkeuze, zijn we bezig met het toevoegen van realistische sfeerfoto’s bij de producten. Dit kunnen we natuurlijk alleen maar met jouw hulp!

Heb jij dus laatst een bestelling bij ons geplaatst en is hij inmiddels binnen? Dan zouden wij je willen vragen of je van jouw nieuwe aankoop een mooie sfeerfoto zou willen maken. De sfeerfoto(‘s) ontvangen we het liefste per mail, maar je kunt ze ook via Whatsapp naar ons toesturen. Ons Whatsapp-nummer is: 06-10079539. Vergeet niet om je adres waar we de chocoladereep naar toe moeten sturen en je ordernummer erbij te vermelden.

Geeft je sfeerfoto een goede impressie van het product weer en kunnen wij hem gebruiken op onze website? Dan ontvang je van ons een gratis Tony Chocolonely chocoladereep.

Verstuur hier je productfoto en ontvang je gratis chocoladereep