Kant en klaar haag in bak? Geen probleem!

Kantenklaarhagen.nl heeft de mooiste kant en klaar hagen in bak. Handig, want een bak kan je ook op je balkon of terras zetten.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt een losse haagbak en een losse haag bestellen. De producten worden in dat geval los verzonden. Kies je voor een kant en klaar haag in een polyester bak of in een hardhouten bak, dan leveren we de haag direct in deze plantenbak, inclusief potgrond.

De hardhouten bakken zijn echte aanraders. Het is namelijk mogelijk om in één bak twee of drie kant en klaar hagen naast elkaar te zetten. Op die manier kun je bijvoorbeeld een afgeschermde hoek maken in de tuin. Ook is het een aanrader om de kant en klaar hagen te gebruiken als border in je tuin, bijvoorbeeld om diepte te creëren.

Bekijk hier al onze houten en polyester haagbakken

Welke haag wordt er geleverd?

Standaard wordt een haagbak geleverd met een Hedera helix woerner. Heb je de voorkeur voor een andere haag? Bestel dan een losse haagbak met een haag naar keuze!

Wat is de levertijd?

De hardhouten haagbakken kunnen we vrij snel leveren. Deze bakken worden namelijk gemaakt in onze werkplaats. De levertijd van de polyester plantenbakken is langer, zeker in het hoogseizoen (lente/zomer). Houd daar dus rekening mee.

Bekijk al onze hagen met haagbakken op deze pagina: ‘Haagbloembakken’.