Filters
Selectie verfijnen
Kunsthagen

Kunsthaag kopen? Kies voor de Hedera kunsthaag of een andere haagsoort!

Opzoek naar makkelijk te onderhouden hagen voor op je balkon of (dak)terras? Kies dan voor een kunsthaag. In onze collectie zijn er veel verschillende kunsthagen. Zo hebben we de grote Hedera kunsthaag. Deze kunsthaag is van een afstandje niet te onderscheiden van een echte haag. De Hedera kunsthaag is aan beide zijden voorzien van bladeren, waardoor je hem ook op een erfafscheiding kunt plaatsen. 

 

Daarnaast zijn er diverse andere formaten verkrijgbaar, zoals kunsthagen 50x50 cm en kunsthagen 100x100 cm. Deze kunsthagen kun je bestellen met plantschilderij waardoor je ze eenvoudig kunt ophangen! 

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Groenblijvende en makkelijk te onderhouden kunsthagen

Wil je het hele jaar door een prachtige groene haag in je tuin of op je balkon? Een haag die je vrijwel niet hoeft te onderhouden en die er altijd perfect bij staat? Dan is een kunsthaag van Kantenklaarhagen.nl wat voor jou! In ons assortiment vind je diverse soorten kunsthagen, zoals grote Hedera kunsthaag voor in de tuin (met of zonder polyester plantenbak) en kleinere kunsthagen in diverse klimop haagsoorten van 50x50 cm of 100x100 cm.

De voordelen van een kunsthaag

Kunsthagen worden niet voor niets steeds populairder! Een kunsthaag heeft vele voordelen, zoals: 

 

  • Een kunsthaag is onderhoudsvrij, je hoeft hem alleen maar af te stoffen
  • Onze kunsthagen zijn voorzien van een UV-bescherming, waardoor hij zijn kleuren lang blijft behouden
  • Een kunsthaag staat of hangt er altijd mooi groen bij
  • Je kunt een kunsthaag eenvoudig plaatsen
  • De Hedera kunsthaag is leverbaar inclusief plantenbak, waardoor hij bijna niet te onderscheiden is van een echte haag
  • Een kunsthaag trekt geen ongedierte aan

Grote Hedera kunsthagen voor in de tuin of op het balkon

De Hedera kunsthagen lijken sprekend op de kant en klaar haagsoort Hedera Helix Woerner. Als je ze naast elkaar zou zetten zijn ze vanaf een afstandje haast niet van elkaar te onderscheiden. De bladeren van de Hedera kunsthaag zijn voorzien van een UV-bescherming, waardoor ze zelfs na vele jaren in de zon nog steeds hun diepgroene kleur behouden. De bladeren/takken van de Hedera kunsthaag zijn aan beide zijden van een stalen raster vastgemaakt. Zo kun je dus de kunsthaag prima plaatsen aan de rand van je erf of tussen jou en je buren op het balkon. Je kunt allebei genieten van een prachtige groene haag. 

Complete Hedera kunsthaag geleverd in een polyester plantenbak

Liever een complete set? Je kunt er bij ons ook voor kiezen om de Hedera kunsthaag compleet in een polyester plantenbak te laten leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om wielen onder de plantenbak te laten monteren zodat je hem eenvoudiger kunt verplaatsen. Tevens is het mogelijk om de plantenbak van de kunsthaag te laten leveren in een ral kleur naar keuze

Kunsthagen voor aan de muur 

Nieuw in de collectie zijn de kunsthagen van 50x50 cm en 100x100 cm in diverse haagsoorten. Met de kleinere kunsthagen maak je in een handomdraai van je huis een groene oase! Ook deze kleinere kunsthagen zijn net zoals de grotere Hedera kunsthagen voorzien van een UV-bescherming. Je kunt ze eenvoudig monteren aan de muur of een bijpassende aluminium lijst meebestellen

 

De kleinere kunsthagen zijn ook leuk om te combineren met elkaar. Zo kun je bijvoorbeeld een groene muur maken met de Kunsthaag dichte varen en de Kunsthaag Jungle met witte varen

Kunsthaag binnen plaatsen?

Maak van je woonkamer, badkamer, slaapkamer of kantoor een groene oase met de kunsthagen voor binnen! Je kunt alle kunsthagen binnen plaatsen en bevestigen aan de muur. Een kunsthaag is een perfecte accessoire voor binnen, zeker omdat er niet altijd voldoende zonlicht is voor kamerplanten. 

Nieuw: uitschuifbare harmonica kunsthaag

Nieuw in het assortiment van Kantenklaarhagen.nl zijn de uitschuifbare harmonica kunsthagen! De uitschuifbare harmonica kunsthaag is verkrijgbaar in de volgende haagsoorten: Dikkemanskruid, Laurierbes en Gardenia.

 

De uitschuifbare harmonica kunsthaag is een handige kunsthaag voor op je balkon, in de tuin of ergens in huis. Wanneer je de harmonica kunsthaag uittrekt wordt hij minder hoog, maar wel een stuk breder. Hierdoor kun je de harmonica kunsthaag op verschillende plekken gebruiken en kun je hem eenvoudig op maat maken.

Vragen over de kunsthagen? 

Heb je vragen over een van de Hedera kunsthagen of over onze andere kunsthagen? Stuur ons dan een mail met je vraag of bel ons op 078-6990173. We helpen je graag verder!