Update omtrent Coronavirus: leveringen van pakketten en andere bestellingen

Nu de wereld op zijn kop staat en alles per dag lijkt te veranderen, vraagt het van iedereen veel flexibiliteit en doorzettingsvermogen om de komende tijd door te komen. Wij zijn iedereen, van de zorgverleners tot alle transporteurs en vakkenvullers, enorm dankbaar voor de inzet en hulp. Wij wensen je namens alle collega's van het hele Kantenklaarhagen.nl team veel sterkte en gezondheid toe. 

Middels deze pagina houden wij je op de hoogte van alle updates omtrent onze webshop.

Vragen rondom bestellingen en leveringen

Nu door het Coronavirus veel mensen thuis zitten en niet alle bedrijven op volle sterkte kunnen doordraaien, krijgen wij veel vragen over hoe het zit met de geplaatste bestellingen en het leveren hiervan. Momenteel worden alle bestellingen nog steeds aan het einde van iedere werkdag verzonden of de levertijd bij het product moet iets anders weergeven. 

Kleine vertraging bij bestellingen

Nu meer mensen thuis zitten, stijgen de online bestellingen en de brievenpost die wordt verstuurd. PostNL blijft zich inzetten om op een verantwoorde manier de pakketten en brieven te kunnen verwerken, waardoor het onverhoopt kan gebeuren dat je bestelling een kleine vertraging heeft. Wij vragen je graag om begrip wanneer dit jouw bestelling betreft.

De levering van pakketten via PostNL

De meeste pakketten worden middels PostNL verstuurd. Het virus wordt volgens het RIVM niet overgedragen op pakketten. Wil je weten welke maatregelen PostNL nog meer treft rondom het Coronavirus? Bezoek dan hun website voor meer informatie. 

De leveringen van pakketten in België

We krijgen veel vragen hoe het momenteel zit met de verzending van bestellingen naar België. De grenzen tussen Nederland en België zijn vrijwel gesloten voor personenvervoer, maar niet voor transport en logistiek. Dit betekent dat ook de bestellingen naar België iedere werkdag worden verstuurd. Mocht dit veranderen, dan zullen wij dat op deze pagina communiceren en onze Belgische klanten persoonlijk hiervan op de hoogte brengen via de telefoon of mail.

De levering van kant en klare hagen

Heb je kant en klaar hagen besteld op Kantenklaarhagen.nl? Dan worden deze ook nog steeds bezorgd op de door jou aangegeven datum. De hagen zijn nog steeds te bestellen en worden binnen 3 werkdagen vers vanaf de kwekerij geleverd. Mocht dit onverhoopt wijzigen, dan nemen wij tijdig met je contact op.

De levering van maatwerk of Lupine polyester plantenbakken

Heb je in april of later een maatwerk polyester plantenbak of een Lupine polyester plantenbak bij ons besteld? Dan kan het zijn dat deze helaas vertraagd is. Al onze Lupine (maatwerk) polyester plantenbakken worden in Nederland geproduceerd. Deze plantenbakken worden met de hand en met diverse mallen gemaakt. Normaliter neemt dit proces al enige weken in beslag, maar door de onvoorziene drukte, het anders inrichten van de bedrijfsprocessen door de opgelegde regels vanuit het RIVM en het niet kunnen draaien op volle productiecapaciteit, hebben deze plantenbakken een vertraging opgelopen. Tot onze spijt is dit langer dan wij in de eerste instantie hebben gecommuniceerd. Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. 

Telefonisch en per mail bereikbaar voor vragen

Heb je een vraag over je product, de verzending of een andere vraag? Dan kun je ons op werkdagen telefonisch bereiken op 0344 22 81 03, via onze mail info@kantenklaarhagen.nl of via onze live chat. Wij helpen je graag verder.