4 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 189.00 -  230.00
 230.00
 189.00

Beukenhaag kopen? Kant en klare beukenhagen volledig tot hoogte begroeid

De beukenhaag is een populaire haag in Nederland en dat is niet zo vreemd ook. De beukenhaag houdt zijn bladeren in de winter goed vast, waardoor je het hele jaar geniet van privacy in je tuin. Daarnaast is de beukenhaag vol van bladeren wat je tuin een prachtige groene uitstraling geeft. De beukenhaag wordt binnen 3 werkdagen vers vanaf de kwekerij bij jou thuis geleverd. Heb je vragen over de beukenhaag? Neem dan contact op met onze hagen-experts

Lees meer

Items 1-4 of 4

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. QuickHedge Fagus Sylvatica - beukenhaag 100x120 cm

   189.95
  Najaar 2023
  Direct privacy & snel thuis geleverd
 2. QuickHedge Fagus Sylvatica - beukenhaag 100x150 cm

   204.95
  3 werkdagen
  Direct privacy & snel thuis geleverd
 3. QuickHedge Fagus Sylvatica - beukenhaag 100x200 cm

   219.95
  3 werkdagen
  Direct privacy & snel thuis geleverd
 4. QuickHedge Fagus Sylvatica Atropunicea - rode beuk 100x200 cm

   229.95
  Zomer 2023
  Direct privacy & snel thuis geleverd
items per page

De beukenhaag als haag in je tuin

Wanneer je iemand over een 'beuk' hoort, dan denk je vaak aan een grote, prachtige boom. De beuk is ook perfect te gebruiken als haag. De beukenhaag is een fijne haag om te gebruiken als erfafscheiding. De beukenhaag past daarnaast in iedere soort tuin, van modern tot klassiek. De beukenhaag is een waardevolle toevoeging aan je tuin!

Beukenhaag groene haag en Beukenhaag rode haag

Bij Kantenklaarhagen.nl vind je verschillende soorten beukenhagen van de kwekerij QuickHedge. Zo hebben we 3 verschillende groene beukenhagen en 1 rode beukenhaag. De beukenhaag houdt zijn bladeren goed vast in de winter, zodat je ook tijdens de koude maanden nog kunt genieten van privacy in je tuin. De bladeren kleuren met de seizoenen mee, waardoor je een prachtige herfst en wintertuin hebt. In het voorjaar groeien er nieuwe bladeren aan de beukenhaag, waardoor hij langzaam de oude bladeren laat vallen.

 

Je herkent de beukenhaag aan zijn bladeren. Deze hebben een leerachtige structuur en gaafranding.

Het planten van de QuickHedge beukenhaag in je tuin

De QuickHedge beukenhagen zijn grote, stevige haagelementen. In tegenstelling tot de Mobilane kant en klaar hagen, kunnen de QuickHedge beukenhagen los zichzelf staan.

 

De QuickHedge beukenhaag weegt rond de 150 kilo per stuk. Wanneer je de beukenhaag wil planten in de tuin, zul je dit moeten doen met een kraantje. Je kunt bij ons een plantrek huren welke je op een kraantje kunt bevestigen. Met het kraantje kun je dan eenvoudig de beukenhaag op de gewenste plaats in de grond laten zakken. De beukenhagen kunnen op zichzelf staan. Je hebt dus geen palen nodig om de hagen aan te bevestigen.

De voordelen van een kant en klare beukenhaag

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de beukenhaag als klein stekje te kopen en deze te laten groeien in je tuin. Het duurt dan enkele jaren voordat je een volledig volgroeide beukenhaag hebt staan. Een kant en klare beukenhaag heeft meerdere voordelen, zoals:

 

 • Het is binnen één dag te plaatsen;
 • Je geniet direct van privacy in je tuin;
 • De kant en klare beukenhaag is volledig tot de gewenste hoogte begroeid;
 • De hagen staan al meerdere jaren op de kwekerij voordat ze worden uitgeleverd. Zo weet je dat je altijd een gezonde en sterke haag ontvangt.

Het verschil tussen de beukenhaag en de haagbeuk

De namen lijken veel op elkaar, maar er zit wel degelijk een verschil tussen de beukenhaag en de haagbeuk. De beukenhaag heeft een leerachtig, glad blad met een gaafranding. De bladeren worden dor en verkleuren in de herfst/winter, maar de haag blijft wel zijn bladeren vasthouden. De haagbeuk heeft bladeren met een fijne bladstructuur met een ruwe rand en diepe nerven. De haagbeuk laat zijn bladeren vallen in de winter.

De beukenhaag, vers vanaf de kwekerij bij jou thuis geleverd

De beukenhagen staan op een kwekerij in Nederland. Wanneer je bij ons de beukenhaag besteld, wordt hij binnen 3 werkdagen vers vanaf de kwekerij bij jou thuis bezorgd. De beukenhaag is tot de gewenste hoogte begroeid (120 cm hoog, 150 cm hoog of 200 cm hoog).