keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Direct een volgroeide haag
  • Heel veel soorten leverbaar
  • Geleverd op de door jou gewenste dag
Jouw aankoop wordt beschermd met 

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 178)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 18
per pagina

Kant en klaar haag Hedera Hibernica (120x180 cm. bxh)

Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Hoe is uw ervaring met het product:
Direct privacy
Mooie kwaliteit haag met een prima installatiehandleiding!

Review door: Alex / Datum: 19 juli 2018

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Hoe is uw ervaring met het product:
mooie hagen
Allereerst kwam de levering mooi op tijd en op de juiste plek, de bezorger was heel behulpzaam.
De hagen zijn niet geheel dicht, maar je ziet ze praktisch groeien, dat komt wel goed.
We hadden de palen op exact 120 tussenruimte geplaatst, maar de bak onder de haag bleek net een paar centimeter groter te zijn. Dit hebben we pragmatisch opgelost...
Al met al: het staat prachtig in de nieuwe afscherming met oud en nieuw steigerhout!

Review door: Toon Hebing / Datum: 16 juli 2018

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
heel erg tevreden
Mooie dichte hagen geleverd, netjes op tijd en goed geholpen met vragen over het product. Ik zou Green Lab zonder meer aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Review door: Langendijk / Datum: 9 juli 2018

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner 120x100 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Top
Wij bestelde een kant en klaar haag en hadden hem de volgende dag al in huis. De man die hem kwam leveren zette hen zelfs mee in de tuin. We hebben nu een mooie, gezonde volle haag waar we meteen van kunnen genieten.

Review door: Sandra / Datum: 23 juni 2018

Kant en klaar haag Hedera Hibernica (120x180 cm. bxh)

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
nieuw haagje in 1 dag
Zeer tevreden over levering en kwaliteit
Bij bestelling datum aflevering besproken en alles netjes op tijd en keurig afgeleverd.

Review door: Peter Raamsdonk / Datum: 17 juni 2018

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner 120x220 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Zeer professioneel

Review door: Vanderhaeghe geert / Datum: 31 mei 2018

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
dik tevreden
Alles goed geregeld!
Bestelling op tijd en op de juiste wijze geleverd.

Review door: W,J,Huntink / Datum: 28 mei 2018

Carpinus Betulus - Haagbeuk (120x100 cm.)

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Compleet waargemaakt
Levering volgens afspraak. Geleverde product als omschreven. Prima verwerkingsomschrijving

Review door: A. Bos / Datum: 20 mei 2018

Hedera helix Green ripple (120x180 cm. bxh)

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Dicht begroeide hedera green ripple hagen
Wij hebben voor onze tuinafscheiding gekozen voor de Hedera helix Green ripple, omdat deze iets minder snel groeit, dan andere soorten hedera. De levering was perfect. Keurig op het aangegeven tijdstip werden de spullen geleverd door een hulpvaardige chauffeur die de hagen wel gelijk naar de achtertuin wilde brengen. De heggen waren mooi vol en direct hadden we een mooie dichte heg. Erg blij met de haag. Bij één van de haken ontbrak een onderdeel, maar na contact gehad te hebben met kantenklaarhagen.nl, hadden we de volgende dag het ontbrekende onderdeel in huis. Perfecte service!

Review door: Jeroen Willemsen / Datum: 20 mei 2018

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Kantenklaarhaag Green-Lab
Na een uitermate slechte ervaring met een recente online tuinbestelling was ik uitermate sceptisch geworden over online leveranciers. Dit bleek volstrekt onnodig bij Green-Lab. Kwaliteit van de haag en aflevering waren perfect.

Review door: Joseph Pluymakers / Datum: 17 mei 2018

Reviews: 1 tot 10 (totaal 178)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 18
per pagina

Copyright Green-Lab 2018 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Kantenklaarhagen.nl!
Terug naar boven