Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Kantenklaarhagen.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 276)

Pagina

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
vijf sterren 100% waard
perfect op tijd geleverd en prima betaalbaar

Review door: nol van dort / Datum: 27-04-2021

IJzeren paal (4.8x260 cm.)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Prima paal
Een hele goede stevige paal om te verwerken. Makkelijk de grond in te krijgen. De kleur past ook prima bij de haag waardoor hij niet zo opvalt. Wij hebben de hagen voor de palen geplaatst daardoor waren de verbindingsklemmen wat lastig te bevestigen. We zijn heel tevreden met het resultaat.

Review door: Ineke / Datum: 26-04-2021

Sempergreen sedummatten compleet pakket lichtgewicht oplossing per m²

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Topproduct en topservice
Daktuin van 15,2 aangelegd, duidelijke toelichting, top product en geweldige service, Meer dan tevreden mee.

Review door: Olaf Hanno / Datum: 21-04-2021

Kunsthaag Jungle met witte bloemen 50x50 cm

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Uitstekende kwaliteit!
Wat een prachtige kwaliteit. Een mooie volle kunsthaag met de bloemen goed verdeeld. Een uitstekende kwaliteit en mega snelle levering. Bedankt!

Review door: Sinedu de Graaf / Datum: 20-04-2021

Bevestigingsbeugel tbv ijzeren eind-of hoekpaal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
prima.snelle levering
Prima

Review door: Jan Roeters / Datum: 16-04-2021

Hardhouten paal (5.9x5.9x275 cm.)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Zeer tevreden
Zeer tevreden met levering en eind resultaat. In 1 dag privacy in de tuin

Review door: Bennie Staal / Datum: 12-04-2021

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Goeie service en direct een goed resultaat!
Aardige bezorger die ons goed heeft geholpen. De haag meteen zelf geplaatst en direct een mooi en groen resultaat!

Review door: Mieke Goedkoop / Datum: 08-04-2021

Pyracantha Dart's Red - Vuurdoorn haag kant en klaar - 120x155 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Patrick
De tuin fleurt op en geeft kleur en decoratie. Absoluut een aanwinst voor je tuin.

Review door: Patrick Kerperien / Datum: 23-01-2021

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Zeer mooie hedera haag. Goede service en snel geleverd.
Voor de tweede keer in 1 jaar tijd, heb ik hedera hagen besteld. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de fraaiheid van jullie product. Ik kom heel snel terug om de volgende partij te bestellen. Uitstekend bedrijf!!!

Review door: Adriaan Marijs / Datum: 21-01-2021

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Prima en dnelle levering
Vragen snel en foeltreffend beantwoord.
Handige uitleg filmpjes

Review door: George / Datum: 03-11-2020

Reviews 1 tot 10 (totaal 276)

Pagina