Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 310)

Pagina

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
correct
prima

Review door: de Groen / Datum: 15-09-2022

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
goed van kwaliteit
Prima product Goede website klantvriendelijk perfecte levering. top.
Zoekt u iets bv. tuinproducten ga naar Green-Lab

Review door: wil prins- bleijswijk / Datum: 08-09-2022

Kunsthaag Buxus 120x180 cm

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Kunsthaag buxus
Op ons balkon keken we uit op een lelijke afscheiding en de achterkant van een voiliere.
Nu hebben we een plantenbak gemaakt met daarboven 2 kunsthagen buxus.
Het ziet er fantastisch uit en we spreken niet meer van ons balkon maar van onze dakterras tuin.
Super tevreden en een prachtige Haag.

Review door: Dick van Petegem / Datum: 23-08-2022

Kunsthaag Hedera fijn 120x180 cm

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Buxus kunsthaag
Op ons balkon keken we aan tegen een lelijke afscheiding en de achterkant van een voiliere.
Met 2 buxus kunsthagen hebben we ons uitzicht veel mooier gemaakt. En ook nog een plantenbak ervoor.
Nu hebben we geen balkon meer maar een dakterras tuin.
Wij zij super tevreden met het resultaat.

Review door: Dick van Petegem / Datum: 23-08-2022

Sempergreen sedumcassette (45 x 50 cm)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Prima product
Snelle levering, makkelijk te verwerken. Je moet alleen wel even weten dat ze maar op 1 manier tegen elkaar passen. Hiermee hadden we geen rekeni g gehouden met het berekenen van de hoeveelheid. En de trays zijn behoorlijk zwaar! Ook goed om te weten.

Review door: Karin / Datum: 11-08-2022

Sempergreen sedumcassette (45 x 50 cm)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Prima product
Snelle levering, makkelijk te verwerken. Je moet alleen wel even weten dat ze maar op 1 manier tegen elkaar passen. Hiermee hadden we geen rekeni g gehouden met het berekenen van de hoeveelheid. En de trays zijn behoorlijk zwaar! Ook goed om te weten.

Review door: Karin / Datum: 11-08-2022

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Haag ziet er zeer goed uit!
Ook de levering was zeer goed, contact met de medewerkers ook zeer goed!

Review door: J.M. Coolen / Datum: 06-08-2022

Sempergreen sedumcassette (45 x 50 cm)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Sedumdak op schuurtje
Cassettes zijn al mooi goed vol met sedum. Het leverde een mooi resultaat op ons dak. Helaas kan ik hier geen foto plaatsen. Dat had ik zo willen doen om andere mensen te aansporen om ook een groen dak aan te schaffen. Het heeft echt meerwaarde zowel voor de natuur en het aangezicht. @kantenklaarhagen dank voor alle hulp en informatie.

Review door: Roelof / Datum: 06-08-2022

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Top!
Top produkt!
Goede kwaliteit en snel geleverd!

Review door: Menno / Datum: 04-08-2022

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Super!
2 mooie hagen besteld. Alles netjes en volgens afspraak geleverd. Wat een geweldige service.
Bedankt !

Review door: Van der Spoel / Datum: 30-06-2022

Reviews 1 tot 10 (totaal 310)

Pagina