keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Direct een volgroeide haag
  • Heel veel soorten leverbaar
  • Geleverd op de door u gewenste dag

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 165)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 17
per pagina

QuickHedge Hydrangea anomala petiolaris - Klimhortensia (100x180 cm. bxh)

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
GEWELDIG MOOI
Super mooi product.
Super communicatie tijdens levering.
Super makkelijk te plaatsen.
Super strakke afscheiding.
Super bedrijf zijn jullie

Review door: Piet B / Datum: 9 december 2017

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Geweldig product en service
Ik ben zeer tevreden van bestellen tot en met het eindresultaat. De website geeft alle nodige informatie en ook de chat werkt snel. De hagen zien er gezond, mooi en dicht uit en ook de palen en bevestigingsbeugels zijn degelijk en gemakkelijk te plaatsen.
Kortom een aanrader!

Review door: Koos Faber / Datum: 6 november 2017

Euonymus coloratus 120x180 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Heel tevreden!
Hele mooie haag geleverd, staat heel netjes, nu veel water aan het geven om het goed te laten aarden. Fijne service en levering!! Echte aanbeveling!

Review door: Wilma van der Wel / Datum: 31 augustus 2017

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Zeer gemakkelijk
De beugels die wij op de hardhouten palen hebben bevestigd zijn zeer geschikt voor een eenvoudige montage van de hekken met Hedera.
Er worden standaard 4 beugels per hek geleverd. In mijn optiek is 2 ook voldoende. Ik heb de twee beugels vrij hoog op de paal gemonteerd en daar hang je dan het rek in. Halverwege en onderin heb ik met zware tie-raps het rek nog een keer extra vast gezet. Ik heb van de 80 beugels er nog 40 over.

Review door: Anton / Datum: 30 augustus 2017

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
SUPER !!
Geweldig om direct weer een dichte afscheiding te hebben waar je nauwelijks door heen kunt kijken.
Keurig op de afgesproken dag/tijd afgeleverd.
Wel even bij je bestelling aangeven of het afleveradres met een grote trailer bereikbaar is (indien dat niet het geval is kunnen ze aangepast vervoer sturen).

Review door: Anton / Datum: 30 augustus 2017

Opzetstuk om hagen 25 cm. te verhogen.

Direct privacy in de tuin
Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Prima product
Product doet precies wat ik er van verwacht, goede kwaliteit en uitstekende service.

Review door: Eelco / Datum: 30 augustus 2017

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner 120x100 cm. bxh

Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Hoe is uw ervaring met het product:
Zeer tevreden
Wij hebben 5 kant-en-klaar-hagen besteld en zijn hierover zeer tevreden.
Duidelijke bestelprocedure; zorgvuldige aflevering; goede beschrijving over het plaatsen, monteren en onderhoud.
De bedoelde privacy hebben we hiermee helemaal gekregen.
Een aanrader.

Review door: W Kroese / Datum: 28 augustus 2017

Opzetstuk om hagen 25 cm. te verhogen.

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Verhoging werkt goed en makkelijk
Na het plaatsen van de order kreeg ik een mailtje dat ze ook hagen van 2m hoog hebben sinds kort. Maar toch hier voor gekozen is toch iets goedkoper.
Maar super dat ze toch mee denken

Review door: Patrick / Datum: 12 augustus 2017

Beugels tbv hardhouten paal

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Prima beugels.
Werkt lekker makkelijk en de haag hang je er zo in.

Review door: Patrick / Datum: 12 augustus 2017

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Dichter dan verwacht.
Na bestelling netjes een mail gehad met de bevestiging en factuur. Keurig op tijd geleverd en er zat ook nog een aardigheidje bij.
Ik ben zeer tevreden.

Review door: Patrick / Datum: 12 augustus 2017

Reviews: 1 tot 10 (totaal 165)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 17
per pagina

Copyright Green-Lab 2017 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Kantenklaarhagen.nl!
Terug naar boven