Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Kantenklaarhagen.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 267)

Pagina

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Prima en dnelle levering
Vragen snel en foeltreffend beantwoord.
Handige uitleg filmpjes

Review door: George / Datum: 03-11-2020

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Ro de Jongh
Mooie haag en mooi vol

Review door: Rob de Jongh / Datum: 07-09-2020

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Met beugels t.b.v. hardhouten palen is het plaatsen van een kantenklaar haag appeltje eitje.
Met beugels t.b.v. hardhouten palen is het plaatsen van een kantenklaar haag appeltje eitje.

Review door: P.Heijblom / Datum: 05-09-2020

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
erg goed
Alles keurig verzorgd en op tijd geleverd. Ook over de kwaliteit zijn we dik tevreden.

Review door: Gerard Schepers / Datum: 13-08-2020

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Makkelijk te bevestigen
De haag is gemakkelijk te bevestigen aan de standpalen mbv de bijgeleverde beugels.

Review door: Sonja van Rijck / Datum: 11-08-2020

Sedumcassette (45 x 50 cm)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Sedum
De overkapping met bakken Sedum geplaatst ziet er echt prachtig uit , goed geïnformeerd door het bedrijf en een keurige levering

Review door: Rob / Datum: 04-08-2020

Bevestigingsbeugel tbv ijzeren eind-of hoekpaal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Top Produckt
We hebben een kant en klare haag geplaatst vrij simpel en een mooie natuurlijke uitstraling.
het bevalt ons beter dan een schutting geeft verkoeling echt een aanrader.

Review door: Wim Hilberink / Datum: 31-07-2020

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Niet gebruikt
De beugels zien er goed uit, maar ik heb ze helaas niet kunnen gebruiken. De hardhouten palen die al in de tuin staan, staan te ver uit elkaar waardoor de beugels niet gebruikt konden worden. Ik heb een andere oplossing bedacht.

Review door: Agnes / Datum: 31-07-2020

IJzeren paal (4.8x260 cm.)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
Picco-bello
Goede kwaliteit alleen had de levering iets omzichtiger mogen gebeuren door de transporteur, maar dit is niet de fout van kantenklaarhagen!

Review door: Johan Van Gestel / Datum: 30-07-2020

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product:
35 stuks geplaatst
Super snelle bezorging en zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Review door: Robert / Datum: 30-07-2020

Reviews 1 tot 10 (totaal 267)

Pagina

Wacht a.u.b.