Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 173)

Pagina

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
100% meegevallen
Best wel even spannend om de hedera's te bestellen via internet. Maar het is mij 100% meegevallen alles conform afspraak geleverd en met behulpzaam personeel. Ik zou het zo weer doen.

Review door: Kuiper / Datum: 29-09-18

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
5-sterren service
Heel vriendelijke, duidelijke en snelle communicatie van verkoop tot en met levering.
Fijn als mensen hun afspraken nakomen, compliment daarvoor!

Review door: Marco / Datum: 23-09-18

Pyracantha Dart's Red - Vuurdoorn haag kant en klaar - 120x155 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Topklasse
Snelle levering en goed product. Helemaal happy!

Review door: Folkert Idsinga / Datum: 09-09-18

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Prachtige haag
De Haag voldoet aan alle verwachtingen, sterk, solide
frame, mooi dichtbegroeid, staat gelijk heel leuk.
We zijn er echt blij mee. Snelle bezorging.

Review door: G. van Baaren / Datum: 02-08-18

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Hoe is uw ervaring met het product:
mooie hagen
Allereerst kwam de levering mooi op tijd en op de juiste plek, de bezorger was heel behulpzaam.
De hagen zijn niet geheel dicht, maar je ziet ze praktisch groeien, dat komt wel goed.
We hadden de palen op exact 120 tussenruimte geplaatst, maar de bak onder de haag bleek net een paar centimeter groter te zijn. Dit hebben we pragmatisch opgelost...
Al met al: het staat prachtig in de nieuwe afscherming met oud en nieuw steigerhout!

Review door: Toon Hebing / Datum: 16-07-18

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
heel erg tevreden
Mooie dichte hagen geleverd, netjes op tijd en goed geholpen met vragen over het product. Ik zou Green Lab zonder meer aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Review door: Langendijk / Datum: 09-07-18

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner 120x100 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Top
Wij bestelde een kant en klaar haag en hadden hem de volgende dag al in huis. De man die hem kwam leveren zette hen zelfs mee in de tuin. We hebben nu een mooie, gezonde volle haag waar we meteen van kunnen genieten.

Review door: Sandra / Datum: 23-06-18

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner 120x220 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Zeer professioneel

Review door: Vanderhaeghe geert / Datum: 31-05-18

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
dik tevreden
Alles goed geregeld!
Bestelling op tijd en op de juiste wijze geleverd.

Review door: W,J,Huntink / Datum: 28-05-18

Carpinus Betulus - Haagbeuk (120x100 cm.)

Hoe is uw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Compleet waargemaakt
Levering volgens afspraak. Geleverde product als omschreven. Prima verwerkingsomschrijving

Review door: A. Bos / Datum: 20-05-18

Reviews 1 tot 10 (totaal 173)

Pagina

Slava Yurthev Copyright