Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Kantenklaarhagen.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 194)

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Tevreden klant
Zeer tevreden. Zien er mooi uit. Goede levering

Review door: Wies Rozema / Datum: 03-01-20

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner 120x220 cm. bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Hedera 120x 220
Nette service levering op tijd dus super tevreden

Review door: Gvdmeijden @hotmail.com / Datum: 03-01-20

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Hoe is jouw ervaring met het product:
prima
ik zou er zo weer bestellen

Review door: exterkate / Datum: 05-12-19

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Goed
Alles netjes geleverd en ziet er fris en gezond uit

Review door: Slingerland / Datum: 03-11-19

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Perfect
Wij wilden direct privacy in onze tuin en hebben daarom gekozen voor de kant en klaar haag Kardinaalsmuts.
Zo gezegd, zo besteld. Netjes een belletje van te voren met de te verwachte aankomst tijd. Prima!

Review door: Maartje / Datum: 18-10-19

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Complimenten
Heel tevreden met onze direct groene haag. Veel mensen informeren ons naar de haag; Waar komt hij vandaan? Wat is het? En vinden het (veel) mooier dan klimop.

Review door: Anja vd Berg / Datum: 07-08-19

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner 120x220 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Volgens afspraak geleverd en van zeer goede kwaliteit
Prachtige volgroeide en dichte heg!

Review door: Ernst Woerlee / Datum: 24-06-19

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Prima product
Mooi geleverd, snel geplaatst, gelijk groen, haag groeit al een beetje. Duidelijk een meerwaarde voor de tuin.

Review door: Peter Den Haag / Datum: 20-06-19

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Een mooie haag
En mooie goed gevulde haag.
Makkelijk te plaatsen.
Netjes af geleverd.

Review door: Bert / Datum: 17-06-19

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Geweldig mooie haag
Toen de architect de Euonymus intekende in de tuin was ik niet enthousiast. Maar toen ze er eenmaal stonden, en het eerste seizoen groeiden was ik om. Een geweldige mooie groenblijvende haag

Review door: Jan Bunt / Datum: 06-06-19

Reviews 1 tot 10 (totaal 194)

Wacht a.u.b.