Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Kantenklaarhagen.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 224)

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Prima spul
De hagen zien er prima uit en werden erg snel geleverd, ook op een eiland (Vlieland). de bezorgkosten zijn wel wat aan de hoge kant, maar ja. Dat drukt de pret niet!

Review door: Joop / Datum: 29-05-20

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Prima!
Mooi produkt en je krijgt wat ze je beloven. Niet goedkoop, maar snelle levering en goede kwaliteit.

Review door: Joop Uitman / Datum: 26-05-20

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Keurig
Duidelijke website, makkelijk te bestellen . Vlotte levering

Review door: Jan / Datum: 26-05-20

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Euonymus.
Prachtige volgroeide euonymus besteld en ontvangen. Makkelijk zelf te plaatsen. Snelle levering. Top

Review door: Roel Barnhoorn / Datum: 22-05-20

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Onmiddellijk privacy!
gemakkelijk en snel te plaatsen, makkelijker dan gedacht.

Review door: Ruth Beardsell / Datum: 22-05-20

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Eyonymus
snelle levering en goede kwaliteit. Kortom zeer tevreden.

Review door: S.huizen / Datum: 19-05-20

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Euonymus ( kardinaalsmuts) dart’s blanket
Heel blij mee en mooie afscheiding in het groen.

Review door: Marco Verbeek / Datum: 18-05-20

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Mooie kan en klare hagen
Zeer mooie schermen met klimop, ze zitten voor 90 % al dicht, makkelijk te plaatsen

Review door: Visser / Datum: 18-05-20

Sedumcassette (45 x 50 cm)

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Snel en gemakkelijk zelf te plaatsen
Zeer behulpzame telefonische klantenservice. Levering 1 dag later dan tijdens het bestelproces werd aangegeven, maar we werden hier keurig optijd per mail van op de hoogte gebracht. Levering helemaal naar wens door een behulpzame bezorger. De plaatsing is zeer gemakkelijk, de cassettes klik je zeer eenvoudig aan elkaar vast door ze steeds 90 graden te draaien. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat!

Review door: Margriet / Datum: 16-05-20

Hardhouten paal (5.9x5.9x275 cm.)

Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Hoe is jouw ervaring met het product:
Prima service en levering.
Prima product. Alleen de houtdraadbouten breken heel makkelijk in de hardhouten palen.

Review door: Manno Le Fevre / Datum: 14-05-20

Reviews 1 tot 10 (totaal 224)

Wacht a.u.b.