Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Kantenklaarhagen.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 263)

Sedumcassette (45 x 50 cm)

Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Hoe is jouw ervaring met het product:
Sedum
De overkapping met bakken Sedum geplaatst ziet er echt prachtig uit , goed geïnformeerd door het bedrijf en een keurige levering

Review door: Rob / Datum: 04-08-20

Bevestigingsbeugel tbv ijzeren eind-of hoekpaal

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Top Produckt
We hebben een kant en klare haag geplaatst vrij simpel en een mooie natuurlijke uitstraling.
het bevalt ons beter dan een schutting geeft verkoeling echt een aanrader.

Review door: Wim Hilberink / Datum: 31-07-20

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Niet gebruikt
De beugels zien er goed uit, maar ik heb ze helaas niet kunnen gebruiken. De hardhouten palen die al in de tuin staan, staan te ver uit elkaar waardoor de beugels niet gebruikt konden worden. Ik heb een andere oplossing bedacht.

Review door: Agnes / Datum: 31-07-20

IJzeren paal (4.8x260 cm.)

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Picco-bello
Goede kwaliteit alleen had de levering iets omzichtiger mogen gebeuren door de transporteur, maar dit is niet de fout van kantenklaarhagen!

Review door: Johan Van Gestel / Datum: 30-07-20

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
35 stuks geplaatst
Super snelle bezorging en zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Review door: Robert / Datum: 30-07-20

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Hoe is jouw ervaring met het product:
Kardinaalsmuts
Prima haag, eenvoudig te plaatsen

Review door: M. Mous / Datum: 27-07-20

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Beugels voor kant en klaar haag
Perfecte producten om snel te monteren.

Review door: Paul / Datum: 26-07-20

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Dik tevreden over de geleverde Kardinaalsmuts
We zijn blij met de aanschaf. Onze haag staat er prachtig bij!

Review door: Annick / Datum: 25-07-20

Sedumcassette (45 x 50 cm)

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Super mooi eindresultaat
Bij de levering was ik even geschrokken toen ik de "geplette" sedum op de pallet zag. Toen het na een dag in de tuin liggen op het dak ging werd het al een mooi plaatje. Na twee dagen stond het allemaal weer mooi rechtop en nu is het een plaatje. Ik ben super blij met het eind resultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Review door: Wes Bouwman / Datum: 23-07-20

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Hoe is jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Direct privacy in de tuin
Toppertje
Goede service , geweldige bezorging, topresultaat. Heel blij nee

Review door: Heidi / Datum: 23-07-20

Reviews 1 tot 10 (totaal 263)

Wacht a.u.b.