Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 291 tot 299 (totaal 299)

Pagina

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Mooi
ik ben zéér tevreden met de mooie kant-en-klaar haag. Het plaatsen van de ruim 7 meter haag was, door één persoon', goed uit te voeren met een professioneel ogend resultaat!

Review door: Harry / Datum: 14-12-2010

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Beter kan niet!
Alles wat onze voorgangers hebben gemeld is absuluut waar!
Klantvriendelijkheid, Snelle levering, Prachtig kwaliteit en inderdaad Snel te plaatsen. Mocht U een kant en klare hedere haag overwegen, dan bent U bij dit bedrijf op het juiste adres.

Mvg,
Astrid

Review door: Mike/Astrid / Datum: 06-12-2010

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner 120x220 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Prima en mooi product, direct een geweldig mooie afscheiding
Wij hebben de Hedera haag binnen 3 dagen geleverd gekregen. Goed verpakt op pallets. Het was prima te plaatsen in een paar uur. Het is niet echt goedkoop maar absoluut waar voor je geld. Direct een geweldig mooie afscheiding over 20 meter van de achtertuin. Niks jaren wachten, meteen een volwaardige heg.
Een aanrader voor iedereen die direct een mooie groene, dichte afscheiding zoekt.

Review door: hedera haag van 2.20 / Datum: 28-11-2010

Kant en klaar haag Hedera helix glacier 120x180 cm

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Mooi en snel
Wij hebben de bonte hedera nu staan. Prachtige haag en de levering was ook keurig volgens afspraak. Bedankt.

Review door: Hans / Datum: 17-11-2010

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
goede kwaliteit ,service en snelle levering
wij hebben de hedera hagen ontvangen van een zeer goede kwaliteit.
wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid,goede service en zeer snelle levering .
bent u van plan een kant en klaar haag neer te zetten in uw tuin of als afscheiding dan is kant en klaar hagen.nl een zeer goede aanrader om de hagen te bestellen

Review door: wim / Datum: 14-10-2010

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
mooie hagen
we hebben de hedera hagen geleverd gehad
super mooi en heel makkelijk te plaatsen
na uitleg via de mail en telefoon
stond het zo
ik raad het iedereen aan
bij tuincentrum zeggen ze 5 tot 7 hedras op een meter is zat nou hier zitten er veel meer in een meter
en het is gelijk dicht je hoef niet een paar jaar te wachten
mvg ruud lammerse

Review door: ruud / Datum: 02-10-2010

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
KLANTVRIENDELIJK, SNEL
We zijn erg blij met de klantvriendelijke en snelle afhandeling van onze bestelling voor de prachtige hederahagen.
Een aanrader en de moeite waard om deze bij de heer P. Hoek te bestellen. Tevredenheid: een 10!

Review door: Aimee / Datum: 28-09-2010

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner 120x220 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Produkt is oke
Wij hadden 6 kant en klare hedera haag elementen van 120 X 220 besteld. Levering was volgens afspraak. Produkt zag er goed verzorgd uit bij levering. Resultaat is na plaatsing prima. Vind zelf de prijs voor de elementen aardig aan de prijs.
Als ik weer een keer wat nodig zal hebben dan zal ik zeker weer een order plaatsen.

Groet Marcel Schippers

Review door: Hedera haag 120 x 220 / Datum: 26-09-2010

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Mooie hagen
Wij hebben de hedera hagen geleverd gekregen, erg mooi en makkelijk te plaatsen. Mijn man heeft het in 1 ochtend geplaatst.

Review door: Mevr. de Winter / Datum: 15-09-2010

Reviews 291 tot 299 (totaal 299)

Pagina