Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 41 tot 50 (totaal 299)

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Niet gebruikt
De beugels zien er goed uit, maar ik heb ze helaas niet kunnen gebruiken. De hardhouten palen die al in de tuin staan, staan te ver uit elkaar waardoor de beugels niet gebruikt konden worden. Ik heb een andere oplossing bedacht.

Review door: Agnes / Datum: 31-07-2020

IJzeren paal (4.8x260 cm.)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Picco-bello
Goede kwaliteit alleen had de levering iets omzichtiger mogen gebeuren door de transporteur, maar dit is niet de fout van kantenklaarhagen!

Review door: Johan Van Gestel / Datum: 30-07-2020

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
35 stuks geplaatst
Super snelle bezorging en zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Review door: Robert / Datum: 30-07-2020

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Kardinaalsmuts
Prima haag, eenvoudig te plaatsen

Review door: M. Mous / Datum: 27-07-2020

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Beugels voor kant en klaar haag
Perfecte producten om snel te monteren.

Review door: Paul / Datum: 26-07-2020

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Dik tevreden over de geleverde Kardinaalsmuts
We zijn blij met de aanschaf. Onze haag staat er prachtig bij!

Review door: Annick / Datum: 25-07-2020

Sempergreen sedumcassette (45 x 50 cm)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Super mooi eindresultaat
Bij de levering was ik even geschrokken toen ik de "geplette" sedum op de pallet zag. Toen het na een dag in de tuin liggen op het dak ging werd het al een mooi plaatje. Na twee dagen stond het allemaal weer mooi rechtop en nu is het een plaatje. Ik ben super blij met het eind resultaat. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Review door: Wes Bouwman / Datum: 23-07-2020

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Toppertje
Goede service , geweldige bezorging, topresultaat. Heel blij nee

Review door: Heidi / Datum: 23-07-2020

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Een heel mooi product
Zal het ten zeerste aanbevelen

Review door: Hoveniersbedrijf H Hage / Datum: 23-07-2020

Kant en klaar haag Hedera Hibernica (120x180 cm. bxh)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
perfecte levering
Goed materiaal, goed geleverd en op de tijd en plek als afgesproken. Voor ons als professioneel bedrijf een uitstekende partner om zaken mee te doen.

Review door: bosman tuinen / Datum: 16-07-2020

Reviews 41 tot 50 (totaal 299)