Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 91 tot 100 (totaal 299)

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
goed
prima service

Review door: Femmy de Visser / Datum: 08-05-2020

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Topkwaliteit en uitstekende service
De haag werd binnen zeer korte tijd op de afgesproken dag geleverd in uitstekende conditie. Binnen enkele dagen stond de haag er meteen prachtig bij. Ik kan de haag van Kant & klaarhagen van harte aanbevelen!

Review door: Sjaak Baart / Datum: 07-05-2020

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Geweldig
De service is super en snel!
De hagen zijn mooi, de tuin is gelijk aangekleed en direct privacy.

Review door: Maaike / Datum: 06-05-2020

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
x
perfect bedrijf correcte levering zeer meewerkende chauffeur

Review door: Rob / Datum: 06-05-2020

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Direct een mooie haag
De haag is heel mooi. Staat nu ruim een jaar. Wordt in de winter wel wat kaal, maar niet storend. In de lente je de nieuwe bladeren per dag komen. Staat nu (eind april) weer prachtig vol.
Heel blij mee.

Review door: N. / Datum: 19-04-2020

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Hagen van goede kwaliteit. Aflevering volgens afspraak.
Bij de voorbereidingen voor het plaatsen enkele keren contact gehad met de dames van de serviceverlening. Hierdoor wist ik welke afmetingen de bakken moesten hebben en welke aarde ik moest gebruiken. De reacties op de vraag kwam in het algemeen al de volgende dag. Dank je, Fleur!

Wel een opmerking: ze staan nu enkele weken, maar hebben toch wel water nodig, anders gaan ze slap hangen. Dat zou na verloop van tijd niet meer hoeven, maar ik houd het in de gaten...

Review door: HaPoe / Datum: 18-04-2020

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Kant klaar haag
Alles keurig geregeld zijn erg blij met de nieuwe haag.

Review door: Ben Gallio / Datum: 14-04-2020

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x200 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Kant klaar haag
Alles keurig geregeld zijn erg blij met de nieuwe haag.

Review door: Ben Gallio / Datum: 14-04-2020

Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket 120 x 180 cm bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Fijne, kant-en-klare tuinafscheiding, ideaal.
Goede, vlotte levering. Tevens zeer flexibel (we wilden graag toch eerder de planten ontvangen; was geen probleem en kon zo geregeld worden). Goed contact, ook digitaal. Kortom, zou het zo weer doen.

Review door: Jop van den Berg / Datum: 08-04-2020

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Goed mooi spul
Erg mooie planten goed te verwerken kreeg

Review door: Rens / Datum: 07-04-2020

Reviews 91 tot 100 (totaal 299)