Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 21 tot 30 (totaal 299)

Bevestigingsbeugel tbv ijzeren eind-of hoekpaal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Top bestelling en levering
Setje kant en klaar hagen hedera besteld inclusief palen en bevestigingen. Top bestelling en levering, zelf geplaatst. Staat er top bij, heel tevreden.

Review door: Marc Delnoy / Datum: 19-05-2021

Kant en klaar haag Hedera Helix Woerner 120x180 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Super tevreden. Aanrader!
Tevreden met zowel het product als de service. Product is precies wat ik zocht (volgroeide hedera haag voor directe privacy in mijn voortuin). Mooie volle haag, makkelijk te monteren en duidelijke instructies. Snelle levering met voldoende updates over de status van de bestelling. Twijfel om er meer aan te schaffen.

Review door: Suzan / Datum: 18-05-2021

Kant en klaar haag Hedera helix Woerner 120x220 cm. bxh

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
prima
alles keurig in orde

Review door: eveline brouwer / Datum: 14-05-2021

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Beugel tbv hardhouten paal
Prima beugel, werkt naar behoren, eenvoudig te monteren, met cobalt boor kan je goed de gaten voorboren in hardhout en met insteeksleutel maat 13 aandraaien. Bestel voor de zekerheid een setje extra, bij ons brak 1 schroef af waarschijnlijk door te strak aandraaien.

Review door: Linda / Datum: 07-05-2021

Beugels tbv hardhouten paal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
vijf sterren 100% waard
perfect op tijd geleverd en prima betaalbaar

Review door: nol van dort / Datum: 27-04-2021

IJzeren paal (4.8x260 cm.)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Prima paal
Een hele goede stevige paal om te verwerken. Makkelijk de grond in te krijgen. De kleur past ook prima bij de haag waardoor hij niet zo opvalt. Wij hebben de hagen voor de palen geplaatst daardoor waren de verbindingsklemmen wat lastig te bevestigen. We zijn heel tevreden met het resultaat.

Review door: Ineke / Datum: 26-04-2021

Sempergreen sedummatten compleet pakket lichtgewicht oplossing per m²

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Topproduct en topservice
Daktuin van 15,2 aangelegd, duidelijke toelichting, top product en geweldige service, Meer dan tevreden mee.

Review door: Olaf Hanno / Datum: 21-04-2021

Kunsthaag Jungle met witte bloemen 50x50 cm

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Uitstekende kwaliteit!
Wat een prachtige kwaliteit. Een mooie volle kunsthaag met de bloemen goed verdeeld. Een uitstekende kwaliteit en mega snelle levering. Bedankt!

Review door: Sinedu de Graaf / Datum: 20-04-2021

Bevestigingsbeugel tbv ijzeren eind-of hoekpaal

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
prima.snelle levering
Prima

Review door: Jan Roeters / Datum: 16-04-2021

Hardhouten paal (5.9x5.9x275 cm.)

Direct privacy in de tuin
Dienstverlening van kantenklaarhagen.nl
Hoe is jouw ervaring met het product
Zeer tevreden
Zeer tevreden met levering en eind resultaat. In 1 dag privacy in de tuin

Review door: Bennie Staal / Datum: 12-04-2021

Reviews 21 tot 30 (totaal 299)