Wil je kant en klaar hagen plaatsen op een (dak)terras? Dan heb je daar wel een geschikte plantenbak voor nodig, zoals onze speciale polyester plantenbakken. De polyester plantenbakken worden standaard in het antraciet-zwart geleverd, maar tegen een meerprijs kun je kiezen voor iedere ralkleur. Ook kun je wielen onder de plantenbak laten monteren zodat je de kant en klaar haag kunt verplaatsen.

Lees meer

3 Producten
Filters
Heb je vragen over een van onze producten?
Snel
advies

Heb je vragen over een van onze producten?

Onze vakspecialisten helpen je graag via de snelle chatfunctie

Whatsapp Chat starten
Heb je vragen over een van onze producten?
Pagina 1 van 1

Bij polyester plantenbakken kun je kiezen uit verschillende kant en klaar haag soorten. Kies bijvoorbeeld voor de Hedera helix Woerner, Hedera hibernica of de Euonymus (kardinaalsmuts). Liever een andere plantenbak dan polyester? Bekijk hier alle haagbloembakken.

Kant en klaar haag op je balkon plaatsen?

Een kant en klaar haag kun je natuurlijk ook gewoon op je balkon plaatsen, mits je daar de juiste plantenbak of haagbloembak voor hebt. In onze collectie vind je verschillende polyester plantenbakken. De poleyster plantenbakken zijn licht van gewicht en kun je naar wens samenstellen.

 

Standaard worden de polyester haagbloembakken in de kleur antraciet-zwart geleverd. Tegen een kleurentoeslag kun je kiezen uit iedere ralkleur. Ook kun je ervoor kiezen om wielen te laten monteren onder de polyester haagbloembak, zodat je hem kunt verplaatsen.

Hoogte van de polyester haagbak met een haag

Als je een polyester haagbak besteld met daarin een haag van 180 cm hoog komt de totale lengte met de polyester haagbak hoger uit. Let hierop bij het bestellen!

Afleveren van de polyester haagbak

Voor het afleveren van de polyester haagbak moet je wel thuis zijn. Wil je dat wij deze ook nog voor je plaatsen, dan kun je dat aangeven bij je bestelling. Door je postcode en de verdieping waarop je woont in te vullen krijg je direct te zien welke kosten er aan het plaatsen zitten verbonden. De polyester haagbakken worden speciaal voor je samengesteld en kunnen niet retour.