Kantenklaarhagen levert al jaren aan zowel particulieren als aan zakelijke klanten. Als kant-en-klare hagen leverancier is Kantenklaarhagen.nl niet meer weg te denken uit de markt voor een groene tuinafscheiding. We zijn specialist op dit gebied en helpen al vele jaren klanten in Nederland, België en Duitsland.

Ons vakteam van hoveniers kunnen je niet alleen van vakkennis voorzien, maar wij kunnen ook langs komen om de situatie bij jou te bekijken en met je mee denken over een groene afscheiding. Wil je de hagen ook direct laten plaatsen door ons team? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kant en klaarhagen.nl levert aan particulieren, hoveniers, gemeentes en overheden.

Een grote aanvraag doen?

Heb je een speciaal project waarvoor je in grote aantallen kant-en-klaar hagen nodig hebt en deze eventueel wilt laten plaatsen? Neem dan contact met ons op door ons te mailen op [email protected] of door ons te bellen op 0344 - 228103. Als je al een voorkeur hebt voor een haag en je weet hoeveel meter je nodig hebt, kan je je aanvraag sturen naar [email protected]

De levertijd van de hagen

Het leveren van de door jouw bestelde hagen kan al binnen 2-3 werkdagen. Let op: we leveren alleen op di t/m vr. Maandag leveren we dus niet! Voor het laten plaatsen van de schermen nemen wij contact met jou op.

Deze bedrijven gingen jou al voor

Een greep uit de vele hoveniersbedrijven, gemeentes of andere zakelijke klanten waar Kantenklaarhagen geleverd heeft:

Walibi Holland   Gemeente Arnhem   Mourik groenprojecten Greenlife hoveniers

Restaurant Las Palmas Rotterdam  Gemeente Alblasserdam Hoveniersbedrijf Passie Flora Moviepark Germany

project kant-en-klaarhagen Mobilane bij een parkeergarage

Hedera Hibernica kant-en-klaar haag QuickHedge