Je hebt gekozen voor een groene heg in je tuin. Maar nu de vraag: ga je de heg zelf plaatsen of laat je dit doen? Heb je zelf geen groene vingers en zie je het niet zitten om de heg zelf te plaatsen? Of ben je juist heel handig en heb je geen hulp van ons nodig? In de meeste gevallen kunnen wij de heg ook voor je plaatsen! Op deze pagina geven we je meer informatie over het wel of niet laten plaatsen van de hagen en wat de kosten hiervan zijn.

Heg zelf plaatsen

De meeste mensen kiezen ervoor om de heg zelf te plaatsen. Je kunt het vergelijken met het plaatsen van een schutting. Je plaatst 2 palen in de grond, hout of ijzer, en bevestigt hiertussen de (groene) schutting. In dit geval dus de groene heg. Deze stap herhaal je, totdat je de gewenste lengte hebt bereikt.

Naast dat het vrij gemakkelijk is de heg zelf te plaatsen, zijn ook de kosten lager. Doordat je de heg zelf plaatst, worden er geen plaatsing/arbeidskosten door ons gerekend.  Je hoeft alleen je eigen tijd en energie er in te steken.

Heg laten plaatsen

Zie je het niet zitten om de heg zelf te plaatsen? Dan kun je ervoor kiezen om de heg door ons te laten plaatsen. Wij nemen dan alle arbeid uit handen. Je moet er dan alleen voor zorgen dat de grond waar de haag geplaatst wordt, vrij is van o.a. wortels en genoeg goede tuinaarde bevat. Alle voorwaarden voor het plaatsen van de heg vind je terug in onze tool op de website.

In diezelfde tool kun je ook zien of het mogelijk is de hagen door ons te laten plaatsen. Je kunt er het aantal meters heg invoeren en je voorkeur voor materialen. Aan het einde kun je je postcode invoeren. Er wordt dan direct duidelijk of het mogelijk is de heg in jouw regio te laten plaatsen en wat de kosten hiervan zijn.

Besloten de heg zelf te gaan plaatsen? Dan vind je op onze website een handig stappenplan om je op weg te helpen.

Toch liever het plaatsen uit handen geven? Geen probleem! Vul alle gegevens in via de tool op onze website en plaats je bestelling! Onze hovenier zal dan contact met je opnemen voor het inplannen van een afspraak.