Mobilane kant en klaar haag

Mobilane kant en klaar hagen

De Mobilane kant en klaar haag is een direct volgroeide haag. De hagen van Mobilane wegen ongeveer 25 à 30 kg per element en groeien als klimop tegen een roestvast metalen raster. Je plant de bak die onderaan de kant en klaar haag vast zit geheel in de grond, je slaat er een paal langs de haag en monteert de kant en klaar haag met mee te bestellen beugels. Zo heb je in een handomdraai een volgroeide erfafscheiding in de tuin! 

Mobilane heeft een uitgebreid assortiment in hagen, waaronder de bekende Hedera Helix Woerner, andere Hedera soortenHaagbeuk (Carpinus), Beukenhaag (Fagus), Kardinaalsmuts (Euonymus) of Ligusterhaag. Deze hagen hebben als eigenschap tot volledige hoogte begroeid geleverd te worden.

Bekijk de kant en klaar hagen via de button hieronder.

kant en klaar haag

Mobiroof dakcassettes

De Mobiroof dakcassette van Mobilane is een volgroeide cassette van 54 x 54 cm met mossedum. Deze cassette leg je direct op het dak om een mooie begroeide uitstraling op het dak te krijgen. Zo geniet je van de vele voordelen die een groen dak met zich mee brengt, zoals een verlening van de levensduur van je dak en luchtzuivering. Meer informatie over Mobiroof van Mobilane.

Bekijk de Mobiroof dakcassette via de button hieronder.

Mobiroof dakcassette bestellen

 

 

 

Noistop geluidswanden

Verder is Mobilane ook de leverancier voor Noistop geluidswanden. Deze geluidswanden zijn prima te plaatsen in tuinen door zijn geringe maatvoering en flexibele elementen waardoor de hoogte naar wens is samen te stellen. De Noistop panelen van Mobilane verminderen de geluidsoverdracht van wegen of luidruchtige buren met een behoorlijk percentage! Voor meer informatie over Noistop kijk hier.

Bekijk de Noistop geluidswanden via de button hieronder.

Noistop geluidsscherm bestellen

 

Wacht a.u.b.