Mobilane kant en klaar haag

De Mobilane kant en klaar haag is een direct begroeide haag van o.a. Hedera, Haagbeuk (Carpinus), Beukenhaag(Fagus), Kardinaalsmuts (Euonymus) of Ligusterhaag. Deze hagen hebben als eigenschap tot volledige hoogte begroeid geleverd te worden. U plant de bak die onderaan de haag zit geheel in de grond, sla er een paal langs en monteer de kant en klaar haag met mee te bestellen beugels. Zo heeft u in een handomdraai een volgroeide erfafscheiding in de tuin. Meer informatie over de Mobilane Kant en klaar haag,

De Mobiroof dakcassette van Mobilane is een volgroeide cassette van 54x54 cm. met mossedum. Deze cassette legt u direct op het dak om een mooie begroeide uitstraling op het dak te krijgen, zo kijkt u niet tegen de lelijke dakbedekking aan maar tegen mooi groen op het dak. Meer informatie over Mobiroof van Mobilane.

Verder is Mobilane ook de leverancier voor Noistop geluidswanden. Deze geluidswand is prima te plaatsen in tuinen door zijn geringe maatvoering en flexibele elementen waardoor de hoogte naar wens is samen te stellen. De Noistop panelen van Mobilane verminderen de geluidsoverdracht van wegen of luidruchtige buren met een behoorlijk percentage. Voor meer informatie over Noistop kijk hier.

Direct de mogelijkheden bekijken, klik hieronder:

kant en klaar haagNoistop geluidsscherm bestellen

Mobiroof dakcassette bestellen

Wacht a.u.b.