Direct rust, privacy en veiligheid in je tuin? Geen claxonnerende auto’s, zoevende treinen of schreeuwende schoolkinderen meer? De geluidsschermen van NoiStop houden niet alleen het geluid tegen, maar absorberen het ook. Het lawaai neemt af met 8 tot 12 dB. Dit betekent een halvering van het geluid! Ontdek de 2 verschillende soorten geluidsschermen van NoiStop: de Steel en Wood-geluidsschermen. Je kunt de schermen stapelen om de gewenste hoogte te krijgen.

Lees meer

19 Producten
Filters
Pagina 1 van 2

Alle Noistop geluidsschermen die je hieronder ziet kun je direct bestellen. Heb je vragen over de geluidswerende schutting? Bel ons op 0344-228103 of mail naar [email protected]. Kijk hier voor meer informatie over Noistop.

Noistop geluidswanden: reduceer geluid in je tuin

Noistop is een geluidswand welke je zelf eenvoudig kunt plaatsen in je tuin. Geluidsoverlast is namelijk een ergernis voor veel mensen en met de Noistop geluidswanden reduceer je dit gemiddeld met 10 decibel (ongeveer 50 – 70%)! Woon je bijvoorbeeld naast een drukke weg, bij een school of speeltuin, dan kun je met de Noistop geluidswanden genieten van meer rust in je tuin. Met de Noistop wanden maak je namelijk een geluidswerende schutting.

 

De Noistop geluidswanden houden niet alleen geluid tegen, net zoals andere geluidswanden, maar de Noistop geluidswanden absorberen ook de geluidsgolven. De geluidsgolven worden door de kern van de geluidsschermen opgenomen, wat bestaat uit steenwol. De geluidswanden bestaan uit diverse modulaire onderdelen, welke je eenvoudig kunt stapelen.

De verschillende soorten Noistop geluidswanden

Er zijn twee verschillende Noistop geluidswanden: de Noistop Wood en de Noistop Steel. Wij leggen je graag hieronder de verschillen uit tussen deze twee geluidswanden. Beide typen geluidsschermen zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

 

Noistop Steel geluidswerende schutting

De Noistop Steel geluidsschermen hebben aan beide zijden een verzinkt stalen framewerk. Hierin zit de kern van speciaal geperst steenwol wat is voorzien van groen polyethyleen gaaswerk. Je kunt voor de Noistop Steel ook hagen planten, zodat deze aan de Noistop Steel omhoog groeien. Hierdoor kijk je na verloop van tijd tegen een prachtige groene wand aan.

 

Noistop Wood geluidswerende schutting

De NoiStop Wood geluidsschermen hebben dezelfde kern als de Noistop Steel geluidsschermen. Daaromheen is een lattenwerk van geïmpregneerd hout in combinatie met aluminium strips aangebracht. De NoiStop Wood schermen zijn 17 centimeter diep, waardoor het een smalle constructie is. Je kunt de Noistop Wood geluidsschermen compleet maken met een Noistop Wood deur en de Noistop Wood afdekplaat.

De voordelen van de Noistop geluidsschermen

Dankzij de Noistop geluidsschermen geniet je niet alleen van meer rust in je tuin, maar geniet je ook nog van andere voordelen:

  • De geluidswerende schutting zorgt direct voor privacy in je tuin
  • De Noistop geluidsschermen zijn eenvoudig te plaatsen, ze zijn licht van gewicht
  • De geluidsschermen zijn onderhoudsvrij
  • De verwachte onderhoudsvrije levensduur: 20-25 jaar
  • Je kunt er planten tegenaan laten groeien

Het effect van de Noistop geluidsschermen bij een spoorweg

De effecten van de Noistop geluidsschermen zijn direct meetbaar, zoals je in de video hieronder kunt zien! 

Het plaatsen van de Noistop geluidswanden in je tuin

Het NoiStop systeem is een modulair systeem. Er zijn diverse geluidsschermen in verschillende afmetingen verkrijgbaar welke je met elkaar kunt combineren. De Noistop geluidsschermen kun je eenvoudig zelf plaatsen in de tuin, tot een maximale hoogte van 3 meter. Vind hier de installatiehandleiding van de Noistop geluidsschermen.

Hulp nodig bij het samenstellen van je geluidswerende schutting?

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over de Noistop geluidswanden, zoals hoe hoog jouw geluidswerende schutting moet worden om de effecten ervan te merken? Neem daarvoor contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag verder met het beantwoorden van al je vragen.