QuickHedge levert kant en klare haagelementen op raster van 100 cm breed en 180 cm hoog. De haagelementen zijn klimplanten van de haagsoorten: Hedera Hibernica, Olijfwilg, Klimhortensia en de Toscaanse Jasmijn.

Lees meer

4 Producten
Filters
Pagina 1 van 1

De bakbreedte van de haagelement is 35 cm. De kant en klaar hagen wegen +/- 75 kg per stuk. Anders dan Mobilane kant en klaar hagen adviseren we bij de Quickhedge hagen om na iedere drie haagelementen met raster een paal te plaatsen voor de stevigheid. De haagelementen zijn verder sterk genoeg om op zichzelf te staan.

QuickHegde kant en klaar heggen op een rek

De QuickHedge heggen met raster zijn kant en klare haagelementen op en hekwerk/raster waar de klimop planten tegenaan groeien. De QuickHedge haagelementen zijn 100 cm breed en vanaf de grond gemeten 180 cm hoog. De haagelementen wegen 75 kg per stuk en zijn dus niet zomaar te plaatsen.

 

Voor de plaatsing van de kant en klare heggen kun je daarom gebruik maken van 4 haken om de heg met twee man te (ver)plaatsen. Daarnaast kun je het plantrek bij ons ophalen zodat je de Quickhedge heggen kunt plaatsen met behulp van een kraan. Als het plantrek na gebruik wordt teruggebracht krijg je de betaalde borg van ons terug.

 

De QuickHedge haagelementen op raster worden geleverd met een paal die om de drie haagelementen gezet kan worden. Tussen twee palen zit een lijntje gespannen zodat de hagen netjes recht geplaatst worden.

De QuickHedge kant en klaar haagsoorten

QuickHedge heeft 4 haagsoorten welke met raster geleverd worden. Deze vier kant en klaar hagen hebben allen hun eigen eigenschappen en kleuren. Alle kant en klaar hagen worden volledig tot hoogte begroeid geleverd, waardoor je direct geniet van privacy in je tuin. De vier kant en klare QuickHedge hagen met raster zijn: QuickHedge Hedera Hibernica, QuickHedge Olijfwlig, QuickHedge Klimhortensia en de QuickHedge Sterjasmijn.

QuickHedge Hedera Hibernica kant en klaar haag

De kant en klaar haag Hedera Hibernica van QuickHedge is een prachtige klimop haag die goed bestand is tegen ziekten. Daarnaast groeit de kant en klaar haag Hedera Hibernica erg makkelijk. De Hedera Hibernica is redelijk winterhard en blijft het hele jaar door zijn prachtige groene kleur behouden.

 

De bladeren van de QuickHedge Hedera Hibernica zijn groen en een beetje afgerond. Op het moment van leveren is de Hedera Hibernica tot 1,80 m hoog begroeid.

QuickHedge Olijfwilg kant en klaar haag

De kant en klaar haag Olijfwilg (Elaeagnus ebbingei) van QuickHedge staat bekend om haar leerachtige blad. De Olijfwilg blijft net zoals de Hedera Hibernica het hele jaar door groen. De olijfwilg kun je ook op een plek in de zon of halfschaduw planten.

 

In de maanden juni en juli zitten er kleine bloemen aan de Olijfwilg. In de maanden april tot en met juni draagt deze kant en klare haag vructen. De bladeren zijn groen en een beetje afgerond.

QuickHedge Klimhortensia kant en klaar haag

Wil je naast een groene haag ook genieten van prachtige witte schermen/bloemen in juni/augustus? Kies dan voor de Klimhortensia (Hydrangea anomala petiolaris). De Klimhortensia heeft prachtige grote witte schermen die ongeveer 20cm groot zijn! Het blad van de kant en klare Klimhortensia is leerachtig en breed ovaal van vorm. 

 

De kant en klare Klimhortensia haag groeit het beste op een goed doorlatende vruchtbare grond. De QuickHedge Klimhortensia staat het liefste in de schaduw, halfschaduw of redelijk in de zon. Een kant en klaar haag die dus op veel plekken goed kan gedijen. Wanneer je de Klimhortensia haag op een schaduwrijke plek zet, zullen de grote bloemen minder aanwezig zijn.

QuickHedge Sterjasmijn kant en klaar haag

Niet alleen Mobilane heeft de Sterjasmijn als kant en klaar haag, maar QuickHedge ook! De Sterjasmijn is ook wel bekend onder de naam 'Toscaanse Jasmijn'. Deze prachtige kant en klaar haag heeft in de zomer witte buisvormige bloemen die sterk fris-zoet geuren. De Sterjasmijn komt het beste tot haar recht op een plekje in de halfschaduw of zon.

De QuickHedge haagelementen worden vers vanaf de kwekerij geleverd

Is de gewenste haag op voorraad? Dan worden de QuickHedge haagelementen binnen 3 werkdagen bij jou thuis bezorgd. De haagelementen komen rechtstreeks vanaf de QuickHedge kwekerij in Boekel (Nederland). De kant en klaar hagen hebben al 6 jaar op de kwekerij gestaan voordat ze worden uitgeleverd. Zo weet je zeker dat je een stevige haag in de tuin hebt staan.