Met een planten schilderij aan de muur geef je in een handomdraai je woonkamer, slaapkamer of kantoor een groene uitstraling. Zeker wanneer je geen groene vingers hebt, is een planten schilderij met kunstplanten de perfecte oplossing! De planten schilderijen zijn verkrijgbaar met diverse plantensoorten, zoals de buxus, jasmijn of kies voor een mix met witte bloemen.

Lees meer

11 Producten
Filters
Pagina 1 van 1

De planten schilderijen zijn eenvoudig te bevestigen aan de muur en zijn voorzien van een extra UV-bescherming, waardoor de bladeren na vele jaren nog prachtig stralen!

Meer sfeer in huis met een planten schilderij

Heb je nog een plekje over op de muur waarvan je niet zo goed weet wat je daar mee moet doen? Hang een planten schilderij op! Met een planten schilderij creëer je in een handomdraai je saaie muur om tot een sfeervol stukje groen.

 

De planten schilderijen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Alle lijsten om de kunst planten heen zijn gemaakt van stevig zwart aluminium. De lijsten zijn 67x67 centimeter groot. De kunst planten die in de lijsten zitten zijn verkrijgbaar in verschillende plantsoorten.

De verschillende planten schilderijen

Met de verschillende planten schilderijen kun je een compleet andere uitstraling geven aan je woonkamer, kantoor of slaapkamer. Ga je voor een rustgevende uitstraling? Kies dan voor het planten schilderij ‘Jasmine’ of voor het planten schilderij ‘Hedera’. Deze planten schilderijen bestaan uit één plantensoort, waardoor het voor een rustig effect zorgt.

 

Met de planten schilderijen ‘Jungle met witte bloemen’ en ‘Dichte varen’ geef je jouw ruimte een speels effect. Deze planten schilderijen bestaan uit verschillende plantsoorten in combinatie met bloemen.

Bestel vertrouwd jouw planten schilderij op Kantenklaarhagen.nl