QuickHedge levert diverse groene kant en klaar hagen. De kant en klaar hagen hebben een breedte van 100 centimeter en zijn gekweekt op de beste grond. Hierdoor hebben zij een buitengewoon sterk wortelstelsel met een compacte wortelkluit. De kant en klaar haag groeit zo mooi door bij jou thuis. QuickHedge is leverbaar met en zonder rasterwerk. De kant en klaar hagen op een raster zijn klimplanten. Houd er rekening mee dat de rasterhagen 75 tot 150 kilo zwaar zijn.

Lees meer

31 Producten
Filters
Pagina 1 van 3

Wil je de zwaardere rasterhagen plaatsen? Dan kun je bij Kantenklaarhagen.nl een QuickHedge plantenrek huren. Je betaalt hiervoor borg. Is de rasterhaag 150 kilo? Dan adviseren we om naast een plantenrek ook een klein kraantje te huren. Liever uitbesteden? Voor een kleine meerprijs zetten wij de palen en de hagen voor je op de juiste plek. Kom je er niet helemaal uit? Bel ons dan gerust op het telefoonnummer 0344-228103

Wist je dit al over QuickHedge?

De kwekerij van QuickHedge in Boekel is maar liefst 30 hectare groot. Inmiddels hebben ze al 32 jaar ervaring met het kweken van bomen, heesters en natuurlijk de kant en klaar hagen. Ze zijn in 23 landen actief sindsdat ze zijn gestart met het uitleveren van hagen in 2009. 

 

In de Quickhedge haagelementen zitten 4 planten per meter. Ieder jaar worden de kant en klaar hagen 4 keer gesnoeid. Ook de wortels worden jaarlijks 'gesnoeid' door middel van het ondersnijden met een u-vormig mes. De QuickHedge kant en klaar hagen kunnen het hele jaar door geplant worden, mits er geen vorst in de grond zit. Zelfs in de winter kun je dus de kant en klaar hagen planten.

De QuickHedge kant en klaar hagen met raster

De QuickHedge kant en klaar hagen zijn verkrijgbaar met en zonder raster. De QuickHedge hagen met raster zijn hagen die tegen een stalen raster aangroeien. Deze hagen zijn klimplanten zoals de klimhortensia, olijfwilg of de Hedera Hibernica. De kant en klaar hagen met stalen raster wegen +/- 75 kg per stuk. De QuickHedge hagen zijn zwaar dan de Mobilane kant en klaar hagen, waardoor je ze niet zo maar met de hand kunt plaatsen. Voor deze hagen kun je gebruik maken van 4 haken om de haag met twee man te (ver)plaatsen.

De QuickHedge kant en klaar hagen zonder raster

De QuickHedge kant en klaar zonder raster wegen weer wat zwaarder, namelijk 150 kilo per stuk! Deze kant en klaar hagen kun je niet zonder behulp van een kraantje plaatsen. Je kunt bij ons een plantrek ophalen om de kant en klaar hagen te plaatsen met behulp van een kraantje. Als het plantrek na gebruik wordt teruggebracht krijg je de betaalde borg van ons terug. 

De verschillende soorten en kwaliteit van de Quickhedge hagen

In totaal zijn er 28 verschillende kant en klaar haagsoorten verkrijgbaar bij Quickhedge. Zo is er voor iedere tuin een bijpassende haag te vinden! De Quickhedge kant en klaar hagen worden in Noord-Brabant gekweekt. Na gemiddeld 6 jaar op de kwekerij te hebben gestaan, zijn de klaar om uitgeleverd te worden. Het voordeel van deze lange groeiperiode is dat je sterke, gezonde hagen ontvangt. 

Quickhedge kant en klaar hagen

De Quickhedge hagen zijn bij levering volledig begroeid tot de gewenste hoogte. Hierdoor geniet je direct na het plaatsen van privacy in je tuin. De Quickhedge hagen zijn geschikt voor de moderne tuin, maar ook in de klassieke of landelijke tuin zullen ze volledig tot hun recht komen!