Kant en klaar haag projecten

Kantenklaarhagen levert al jaren aan zowel particulieren als aan de zakelijke klanten. Als kant-en-klare hagen leverancier is Kantenklaarhagen.nl niet meer weg te denken uit de markt voor een groene tuinafscheiding. We zijn specialist op dit gebied en helpen al vele jaren klanten in Nederland, België en Duitsland.

Ons vakteam van hoveniers kunnen u niet alleen van vakkennis voorzien, maar wij kunnen ook langs komen om de situatie bij u te bekijken en met u mee te denken over een afscheiding. Wilt u de hagen ook direct laten plaatsen door ons team? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kant en klaarhagen.nl levert aan particulieren, hoveniers, gemeentes en overheden.

Een grote aanvraag doen

Heeft u een speciaal project waarvoor u in grote aantallen kant-en-klaar hagen nodig heeft en deze eventueel wilt laten plaatsen, neem dan contact met ons op door ons te mailen of bellen. Als u al een voorkeur heeft voor een haag en u weet hoe veel meter u nodig heeft kan u uw aanvraag sturen naar verkoop@kantenklaarhagen.nl

Levertijd

Leveren kan al binnen 2-3 werkdagen. Let op: we leveren op di t/m vr. Maandag leveren we dus niet. Voor het laten plaatsen van de schermen nemen wij contact met u op. In de meeste gevallen kan dit al binnen 2 weken.

Zij ging u al voor:

Een greep uit de vele hoveniersbedrijven, gemeentes of andere zakelijke klanten waar Kantenklaarhagen geleverd heeft:


                     Walibi Holland    Gemeente Arnhem    Mourik groenprojecten   Greenlife hoveniers

 

Restaurant Las Palmas Rotterdam   Gemeente Alblasserdam Hoveniersbedrijf Passie Flora Moviepark Germany

project kant-en-klaarhagen Mobilane bij een parkeergarage

Hedera Hibernica kant-en-klaar haag QuickHedge

Wacht a.u.b.