groene muur

Heb je geen groene vingers, maar wil je wel graag meer groen in je huis, tuin, op je balkon of dakterras? Kies dan voor een van onze kunsthagen als groene muur! De kunsthagen zijn er in verschillende soorten, maten en uitvoeringen en kun je binnen no-time monteren. De kunsthagen hebben geen onderhoud nodig en zijn voorzien van extra UV-bescherming, waardoor de kunsthagen ook heel geschikt zijn voor buitengebruik. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom hebben wij een lijst voor je gemaakt met onze favoriete kunsthagen die je kunt gebruiken als groene muur.

Vierkante kunsthagen als groene muur

De kunsthagen van 50x50 cm en 100x100 cm zijn verkrijgbaar in verschillende plantsoorten zoals bijvoorbeeld de Buxus, Hedera en de Varen. Je bevestigt de kunsthagen makkelijk aan elkaar door middel van tie-wraps of ijzerdraad. De bladeren van de kunsthagen zijn voorzien van natuurlijke nerf details en gemaakt van verschillende groen tinten en blad formaten. Het totale geheel ziet er daarom erg realistisch uit. Je hoeft de kunsthagen geen water te geven en ze blijven altijd prachtig groen.

Kunsthaag Kantenklaarhagen.nl al groene muur

Door te kiezen voor een kunsthaag 50x50cm of 100x100cm kun je eenvoudig zelf een prachtige groene muur maken. Op de foto hierboven heeft een klant van ons gekozen om zijn patio te vergroenen met kunsthagen. De groene muren lopen speels in elkaar over. Het voordeel van de kunsthagen is dat je deze ook op maat kunt knippen, mocht je niet helemaal uitkomen met de maat op je muur.

Planten schilderij

Planten_schilderij_varen

Met onze planten schilderijen creëer je snel een prachtige groene plantenwand. De mat zwarte lijst is gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht. De kunsthagen die in de lijsten zijn geplaatst, zijn in vele verschillende haagsoorten verkrijgbaar. Hierdoor kun je de perfecte kunsthaag uitkiezen die bij jouw wensen past.

De planten schilderijen zijn geschikt voor binnen- en buiten gebruik. Perfect om op te hangen in je woonkamer, op je kantoor of buiten onder de overkapping.

Kant en klare groene muur in plantenbak

Ben je op zoek naar zicht afscherming voor in de tuin? Dan is een grote kunsthaag in een polyester plantenbak een goede optie! De kunsthagen zijn aan 2 kanten aangebracht aan een stalen raster. Hierdoor is de kunsthaag 100% groen en genieten ook je buren van een mooie kant en klare kunsthaag. De bladeren van de kunsthaag zijn haast niet van echt te onderscheiden van echte bladeren dankzij de details. De bladeren zijn ook voorzien van een UV bescherming zodat ze na jaren nog steeds diepgroen zijn.

Kunsthaag in plantenbak

Al onze kunsthagen hebben geen onderhoud nodig en zijn daardoor makkelijk in gebruik. Vind je het lastig een keuze te maken of wil je graag meer advies? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact met ons op. Ook zijn we van maandag t/m vrijdag te bereiken via onze chat.