Voor een mooie natuurlijke uitstraling kun je kiezen voor een hardhouten haagbak voor op je dakterras of balkon. Deze worden geleverd als losse bak of met Hedera Helix Woerner. Optioneel kun je er wieltjes onder laten monteren.

Lees meer

4 Producten
Filters
Heb je vragen over een van onze producten?
Snel
advies

Heb je vragen over een van onze producten?

Onze vakspecialisten helpen je graag via de snelle chatfunctie

Whatsapp Chat starten
Heb je vragen over een van onze producten?
Pagina 1 van 1

Hardhouten haagbak voor je haag

Voor het creëren van een afscheiding op bijvoorbeeld je dakterras of balkon kun je onze hardhouten haagbakken met kant en klaar haag bestellen. Je kunt zelf bepalen welke haag je in de haagbak geplant wil hebben. Optioneel kun je onder de haagbak ook nog wieltjes laten monteren. We kunnen de haagbakken kant-en-klaar voor je leveren, maar je kunt de hardhouten haagbakken ook los bestellen. We leveren ook twee losse hardhouten haagbakken geschikt voor 2 en 3 hagen. Deze worden exclusief haag geleverd. Een haag kun je er los bij bestellen.

Kantenklaar haag in hardhouten haagbak

Afhankelijk van de soort haag die je in de haagbak wenst en welke maat de kant en klaar haag heeft, kan de hoogte van de haagbak inclusief haag verschillen. Let erop dat de hoogte van de haag wordt opgeteld bij de hoogte van de hardhouten haagbak.