De tuin is tegenwoordig veel meer dan een mooi stukje groen achter, voor of rondom het huis. Het is de plek waar we graag willen zijn en vooral willen genieten. De tuin staat centraal voor buiten leven en is door de jaren heen, een tweede huiskamer voor ons geworden. We beleven er lange zomeravonden met vrienden en familie of pakken er een moment van ontspanning na een drukke werkdag.

De mooiste hagen voor in je tuin.

Met de prachtige hagen die op onze website staan, zorgen we ervoor dat je een stukje privacy creeërt in je tuin. Wij bieden verschillende merken kant en klaarhagen aan Mobilane en Quickhedge. Daarnaast bieden wij ook sedum daken aan. 

Hoe het is begonnen

Wat in 2005 begon als een handelskwekerij, is vandaag de dag uitgegroeid tot een succesvolle online onderneming in binnen- en buitenland. Met een sterk team, een grote eigen kwekerij en goede connecties met toeleveranciers, weten wij onze klanten zo goed en snel mogelijk te bedienen. 

Ontmoet ons team

JanDirk - eigenaar: "Opgevoed in de boomkwekerij, is hij de drijvende kracht achter de kwekerij”

Boudewijn - inkoop/verkoop: Boudewijn zorgt ervoor dat er nauw contact wordt gehouden met onze leveranciers. Ook voor vragen m.b.t. de producten kan Boudewijn u het juiste advies geven.

Pieternella - verkoop: Voor verkoop en advies kunt u terecht bij Pieternella. Samen met Boudewijn geeft ze u het juiste advies.

Martine: Martine zorgt voor de zichtbaarheid van onze shops. Bovendien weet ze door goede analyses te maken in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten. Ook zorgt Martine ervoor dat klanten onze webshops zo prettig mogelijk ervaren.

Mathilde: Als het om cijfers gaat weet Mathilde raad. Zij doet de boekhouding en houdt alle betalingen zorgvuldig in de gaten. 

Cijfers en feitjes

  • We zijn al sinds 2005 gespecialiseerd in het mooi maken van tuinen.
  • We zijn begonnen met een handelskwekerij en vanuit daar zijn we doorgegroeid naar een succesvolle online onderneming in de tuinbranche.
  • Ook in België en Duitsland zijn we bekend.
  • Met onze vakkennis en achtergrond weten we onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.
  • Door een eigen kwekerij en goede contacten met toe leveranciers betekent dit dat wij direct kunnen leveren wanneer de producten op voorraad zijn.
  • Je vindt bij ons kwaliteit voor een betaalbare prijs.
  • In sommige gevallen wil je producten vooraf kunnen zien, voelen of ruiken. Uiteraard begrijpen we dit en daarom bieden we de mogelijkheid om bij ons in Lienden langs te komen.
  • Kwaliteit en service zijn voor ons vanzelfsprekend. Wij staan achter onze producten en gaan net wat verder dan onze concurrenten. Om die reden beveelt 98% van onze klanten ons aan. En daar zijn wij erg trots op!

Neem contact met ons op!

Wij hopen je zo goed en efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Indien je vragen hebt, bel ons dan gerust op onderstaand telefoonnummer of maak een afspraak en kom langs bij ons in Lienden!