Shop ook de Mobilane kant en klaar hagen én sedumcassettes bij de grootste online verkoper! Mobilane is onze hoofdleverancier van diverse kant en klaar hagen, sedumcassettes en de NoiStop geluidswanden. Hieronder zie je de verschillende producten die je bij ons van Mobilane kunt aanschaffen.

Mobilane kant en klaar hagen

Geniet direct van privacy en een kwalitatief mooie haag in je tuin met een van de kant en klaar hagen van Mobilane. De kant en klaar hagen groeien op een van de kwekerijen in Nederland en worden na enkele groeiseizoenen pas uitgeleverd. 

De Mobilane kant en klaar haag is een direct volgroeide haag. De hagen van Mobilane wegen ongeveer 25 à 30 kg per element en groeien als klimop tegen een roestvast metalen raster. Je plant de biologisch afbreekbare kokosbak die onderaan de kant en klaar haag vast zit geheel in de grond tussen twee palen. Vervolgens monteer je de Mobilane kant en klaar hagen met de mee te bestellen beugels. Zo heb je in een handomdraai een volgroeide erfafscheiding in de tuin! 

Mobilane kant en klaar hagen

De verschillende Mobilane kant en klare haagsoorten

Mobilane heeft een uitgebreid assortiment in hagen, waaronder de bekende Hedera Helix Woerner, andere Hedera soortenHaagbeuk (Carpinus), Kardinaalsmuts (Euonymus), Vuurdoorn (Pyracantha Dart's Blanket) of de Toscaanse Jasmijn (Trachelospermum Jasminoides). Deze Mobilane hagen hebben als eigenschap tot volledige hoogte begroeid geleverd te worden.

De Hedera hagen en de Euonymus hagen hebben als eigenschap dat ze snel groeien en minder gevoelig zijn voor ziekten. De Toscaanse Jasmijn is een prachtig geurende haag en de Vuurdoorn houdt inbrekers buiten de deur. Klik op de button hieronder en bekijk alle Mobilane kant en klaar hagen!

Bekijk hier alle Mobilane kant en klaar hagen

Mobilane Mobiroof sedum trays

De Mobiroof sedum tray van Mobilane is een volgroeide sedum cassette van 54 x 54 cm met mossedum. Deze sedum cassette leg je direct op het dak om een mooie begroeide uitstraling op het dak te krijgen. Zo geniet je van de vele voordelen die een groen dak met zich mee brengt, zoals een verlening van de levensduur van je dak en luchtzuivering.

Mobilane Mobiroof sedum trays

De Mobilane Mobiroof sedum tray bestaat uit 5 tot 8 verschillende sedum planten. Je kunt de Mobiroof trays plaatsen op platte en licht hellende daken tot 10 graden. Meer informatie over Mobiroof van Mobilane.

Bekijk hier de Mobilane Mobiroof sedum tray

Mobilane Noistop geluidswanden

Mobilane Noistop geluidswanden

Verder is Mobilane ook de leverancier voor Noistop geluidswanden. De Mobilane Noistop geluidswanden kunnen zowel zakelijk als particulier worden gebruikt. Woon je bijvoorbeeld aan een drukke straat? Dan kun je ze goed gebruiken als erfafscheiding om zo het geluidsoverlast te verminderen. Je kunt dankzij de felxibele elementen de hoogte naar wens samenstellen. Voor meer informatie over Mobilane Noistop geluidswanden kijk hier.

Bekijk hier de Mobilane Noistop geluidswanden