Je bent veel van huis, hebt een dakterras of balkon of je wilt graag een haag welke weinig onderhoud nodig heeft en die het hele jaar er mooi bij blijft staan. Dit kunnen allemaal redenen zijn om te kiezen voor een de kunsthaag Hedera. Waarom je ook op zoek bent naar een kunsthaag, wij leggen je hieronder uit waarom de Hedera kunsthaag van Kantenklaarhagen.nl een waardevolle toevoeging is voor jouw huis en tuin!

Luxe Hedera kunsthaag - bestel op Kantenklaarhagen.nl

Liever geen echte Hedera haag in de tuin? De exclusieve Hedera kunsthagen van Kantenklaarhagen.nl zijn van een afstandje haast niet van een echte Hedera haag te onderscheiden! De bladeren kunsthaag Hedera worden aan beide zijden van een raster vastgemaakt en hebben een diversiteit aan groene kleuren. Daarnaast hebben de kunstbladeren verschillende groottes, waardoor het natuurlijke effect wordt versterkt.

De bladeren zijn van de Hedera kunsthaag zijn voorzien van een extra UV-bescherming, waardoor ze na vele jaren nog steeds hun mooie groene kleur zullen behouden.

De verschillende Hedera kunsthagen

Op onze website vind je 4 verschillende Hedera kunsthagen, variërend in breedte en hoogte. De volgende formaten zijn verkrijgbaar (maten zijn breedte x hoogte):

De kunsthagen zijn eenvoudig te plaatsen in je tuin tussen hardhouten palen. Je kunt de kunsthaag voor een deel in de grond plaatsen. Laat je Hedera kunsthaag helemaal in je tuin opgaan door voor de haag bloemen te planten!

Bekijk alle luxe Hedera kunsthagen

Een Hedera kunsthaag met of zonder polyester plantenbak

Hedera kunsthaag in polyester plantenbak

Je kunt de kunsthagen ook kant en klaar in een polyester plantenbak verkrijgen op onze website. Hierdoor kun je hem meteen plaatsen op je dakterras, balkon of gebruiken als terrasafscheiding in je tuin. Wanneer je kiest voor een Hedera kunsthaag in een polyester plantenbak, kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Kies de kleur van de polyester plantenbak: standaard wordt de polyester plantenbak geleverd in de ralkleur 7021 (antraciet-grijs), maar tegen een kleine meerprijs kun je kiezen voor ral 9010 (+ €40) of voor een ralkleur naar keuze (+ €75).
  • Voeg wielen toe onder de plantenbak: voor €89,95 plaatsen wij verzonken wielen onder de plantenbak. Hiermee kun je eenvoudiger de Hedera kunsthaag