QuickHedge levert kant en klare haagelementen van 100 cm breed. De kant en klaar hagen worden gekweekt op de beste grond en hebben een buitengewoon sterk wortelstelsel. Deze wordt regelmatig met grote precisie ondersneden en vormt zo een compacte, goed vertakte wortelkluit. De kant en klaar hagen zonder plantrek (op stam) zijn stevig genoeg om zelf te blijven staan. In ieder haagelement zitten 4 planten. Let op: deze haagelementen zijn 150 kg per stuk en zullen dus geplaatst moeten worden met een kraantje bijvoorbeeld. QuickHedge kant en klaar hagen zijn te plaatsen in één dag en zorgen direct voor privacy.

Lees meer

26 Producten
Filters
Pagina 1 van 3

QuickHedge kant-en-klaar hagen op stam

QuickHedge levert net als Mobilane kant-en-klare hagen. Dit zijn al volgroeide hagen die je enkel nog maar op de juiste plaats hoeft te zetten. Daarna profiteer je direct van de gewenste privacy in je tuin.

 

De QuickHedge hagen zijn allemaal 100 cm breed en - anders dan bij de Mobilane hagen - heb je er geen bevestigingsmaterialen voor nodig. Dit betekent dat je geen palen tussen de hagen hoeft te plaatsen voor extra stevigheid. De QuickHedge kant en klaar hagen op stam wegen allemaal 150 kg per stuk, dat is het dubbele van de QuickHedge kant en klaar hagen met raster.

Het plaatsen van een QuickHedge haag op stam

De kant en klare hagen dienen dan ook met behulp van een kraan geplaatst te worden. Om de hagen eenvoudig aan een kraan te bevestigen, kun je gebruik maken van het plantrek dat je bij ons kunt ophalen om de hagen te plaatsen met behulp van een kraan. Als het plantrek na gebruik wordt teruggebracht krijg je de betaalde borg van ons terug. 

De verschillende QuickHedge hagen

QuickHedge levert zeer uiteenlopende soorten kant-en-klare heggen. Zo is er voor iedere tuin en iedere wens een mooie kant en klare haag te vinden. De haagsoorten die QuickHedge verkoopt zonder dat er een raster in zit zijn:

De QuickHedge hagen op stam zijn in verschillende hoogtes te verkrijgen. De kleinste kant en klare haag heeft een hoogte van 80 centimeter. Een lage kant en klaar haag staat mooi in de voortuin of aan de zijkant van je huis. De hoogste kant en klaar haag heeft een hoogte van 200 cm. Perfect wanneer je meer privacy wil in je tuin of wanneer je een hoge haag tussen jou en de buren wilt.

De populairste QuickHedge hagen

De populairste QuickHedge hagen op stam van dit moment zijn de Portugese laurier, Beukenhaag, de Hulst en de Amberboom.

De Quickhedge haag Portugese laurier

De kant en klaar haag ‘Portugese laurier’ is een prachtige, volle dichte haag. De Portugese laurier heeft een smal blad en doet het op haar best in het volle licht. Ook wat meer in de schaduw doet de Portugese laurier het prima. De kant en klare Portugese laurier is verkrijgbaar in de afmeting 100x180 cm.

 

De Portugese laurier heeft kleine bloemen die wit van kleur zijn. De bloemen geuren sterk, waardoor de kant en klaar haag Portugese laurier enorm populair is bij vlinders en bijen. Wanneer de bloemen zijn uitgebloeid worden er bessen gevormd, welke weer populair zijn bij vogels. De Portugese laurier als kant en klaar haag is een echte aanwinst voor je tuin en voor de dieren uit de omgeving.

De Quickhedge Beukenhaag

De Beukenhaag, ook wel bekend onder haar Latijnse naam ‘Fagus Sylvatica’, is een prachtige en veelgebruikte haag voor in de tuin. De beukenhaag verkopen we zowel met groene bladeren als met rode bladeren. De Beukenhaag houd zijn bladeren het hele jaar door goed vast. In de winter kleuren ze bruin en dor, maar biedt de Beukenhaag alsnog veel privacy.

 

De QuickHedge Beukenhaag is als kant en klaar haag in 3 hoogtes verkrijgbaar: 120 cm, 150cm en 200cm.

De QuickHedge Hulst: Blue Maid en Heckenpracht

De kant en klaar hagen Blue maid en de Heckenpracht zijn beide soorten van de Ilex meservae (Hulst) hagen. De bladeren van de Hulst heeft een prikrandje. De kant en klaar haag Hulst Blue maid heeft een prachtige groenblauwe kleur. De bladeren van de kant en klaar haag Hulst Heckenpracht kleuren van fris groen naar donker groen.

 

De kant en klare Hulst hagen van QuickHedge hebben een hoogte van 180 cm of 200 cm.

De QuickHedge Amberboom en Amberboom Worplesdon

Ook van de Amberboom hebben we twee soorten in onze kant en klaar haag collectie. De Amberboom Worplesdon heeft een wat puntiger blad dan de ‘gewone’ Amberboom. De stam van de Amberboom Worplesdon is ook wat gladder. Beide kant en klaar hagen verkleuren naar geeloranje tot wijnrood in de herfst. Beide haagsoorten kunnen daarnaast ook in de zon staan.