Je hebt niet perse een tuin nodig om te kunnen genieten van een prachtige kant en klaar haag. Je kunt namelijk ook een kant en klaar haag in een plantenbak of bloembak plaatsen! In deze categorie vind je diverse plantenbakken en bloembakken waarin je zelf een kant en klaar haag kunt planten. Daarnaast kunnen wij dit ook voor je doen. 

Lees meer

7 Producten
Filters
Pagina 1 van 1

Staat je maat er niet tussen of wil je meer weten over de kant en klaar hagen in de plantenbakken? Neem dan gerust contact met ons op! Dat kan per mail, via de telefoon 0344-228103 of via de chat.

Kant en klaar haag in een plantenbak of bloembak!

Je kunt natuurlijk niet zomaar een kant en klaar haag op je balkon of dakterras plaatsen. Hiervoor heb je een speciale plantenbak of bloembak nodig. In onze collectie vind je verschillende kant en klaar hagen en zodoende ook verschillende polyester en houten plantenbakken. Deze plantenbakken en bloembakken hebben het juiste formaat en palen aan de zijkant waartussen de kant en klaar haag wordt bevestigd.

 

Kies je voor een kant en klaar haag in een polyester plantenbak? Dan kun je hierbij kiezen uit een ralkleur naar keuze. Een voordeel van de polyester plantenbak als haagbak is dat hij licht van gewicht is. Naast de polyester plantenbakken kun je ook kiezen voor een hardhouten plantenbak. De hardhouten plantenbak wordt door ons met de hand gemaakt in onze loods. Daardoor is er ook wat meer mogelijk qua maatwerk. Wordt de kant en klaar haag bijvoorbeeld te hoog in de hardhouten plantenbak? Dan kunnen wij deze iets voor je inkorten. We korten de kant en klaar haag dan ook voor je in.

Bestel een plantenbak los of compleet met kant en klaar haag

De plantenbakken zijn los te bestellen of direct met de kant en klaar haag er al in! Verder hebben we ook nog de mogelijkheid om de haagbakken direct op je dakterras te plaatsen met een telekraan. Dit kan alleen met de haagbakken incl. haag. Je vult dan je postcode in en de verdieping waar je woont en je ziet direct wat de kosten zijn om de hagen te laten plaatsen. Je kunt dit hierna in het winkelmandje plaatsen en afrekenen. Wij gaan dan aan de slag om je bakken te produceren en een datum (in overleg met jou) in te plannen voor de plaatsing.

Weinig zonlicht of geen zin in onderhoud? Kies voor een kunsthaag!

Wil je de kant en klaar haag in de plantenbak plaatsen op een plek met weinig zonlicht, zoals ergens in huis? Dan kun je beter kiezen voor een kunsthaag in plantenbak. We hebben inmiddels diverse kunsthagen in ons assortiment waar je uit kunt kiezen! Kies bijvoorbeeld voor de kunsthaag Buxus, kunsthaag Dichte Varen of de Kunsthaag Hedera.

 

De kunsthagen worden aan beiden zijden van de plantenbak bevestigd, waardoor de haag in plantenbak er aan beiden zijden mooi uitziet. Dat is natuurlijk fijn wanneer je de kunsthaag tegen de erfafscheiding wilt plaatsen.

Beoordelingen van kantenklaarhagen.nl

Onze klanten beoordelen Kantenklaarhagen.nl gemiddeld met een 9,4 (van 10) op basis van vele reviews!