Om de hagen te bevestigen aan de palen heb je beugels nodig. Voor de ijzeren palen zit er nog een verschil tussen tussenpalen en eind- of hoekpalen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de hagen tegen een muur aan te plaatsen. Hiervoor kun je de muurbeugels bestellen.

Lees meer

12 Producten
Filters
Pagina 1 van 1

Bevestigingsbeugels voor je kant en klaar hagen

Om de kantenklaar hagen vast te zetten heb je bevestigingsbeugels nodig. Als je de kant en klaar hagen tegen een muur plaatst, kun je hiervoor de muurbeugels gebruiken. Als de hagen in een open oppervlakte worden geplaatst zullen er allereerst palen in de grond gezet moeten worden om de haagelementen met bevestigingsbeugels vast te zetten. Afhankelijk van het soort paal dat je hiervoor hebt gekozen zijn er twee verschillende beugels ter bevestiging van palen.

Bevestigingsbeugels t.b.v. hardhouten palen voor kant en klaar hagen

Voor alle kant en klaar hagen, behalve hagen van 220 cm hoog, heb je vier beugels nodig voor de bevestiging. Voor hagen van 220 cm hoog heb je zes beugels nodig.

Bevestigingsbeugels t.b.v. ijzeren palen voor kant en klaar hagen

Er zit een verschil tussen beugels voor eind-/hoekpalen en beugels voor tussenpalen. Let hierop bij het bestellen.

Berekenen aantal bevestigingsbeugels voor je haag

Bij onze hagen vind je een rekenmodule. Deze berekent automatisch hoeveel palen en bevestigingsbeugels je nodig hebt voor de installatie van je haag.