Voordelen kunsthagen

Ben je gek op planten, maar heb je geen groene vingers? Wil je graag een groene afscheiding in je tuin, maar geen zin in het onderhoud? Dan zijn onze kunsthagen perfect voor jou! Onze kunsthagen zijn verkrijgbaar in verschillende haagsoorten en maten. Zo is er voor iedere huis en tuin een passende haag te vinden. De kunsthagen zien er erg realistisch uit en van een afstandje zijn ze bijna niet van echt te onderscheiden. Natuurlijk hebben kunsthagen naast dit nog veel meer voordelen. Welke dat zijn lees je hieronder!

Bekijk hier al onze kunsthagen

De voordelen van kunsthagen

Kunsthaag voordeel 1: Geen onderhoud aan je kunsthaag

Het grootste voordeel van kunsthagen is natuurlijk dat je er geen onderhoud aan hebt. Behalve zo nu en dan een keertje afstoffen, hoef je deze groene rakkers geen water te geven. Perfect voor iedereen zonder groene vingers. 

Kunsthaag voordeel 2: Weinig zonlicht in huis? Geen probleem!

Wanneer je een groene muur in je huis wil maken van echte planten, hebben deze natuurlijk wel veel zonlicht nodig. Anders heb je al het werk en de moeite voor niets gedaan. Met kunsthagen zul je geen last hebben van dit probleem! Kunsthagen blijven zelfs in de donkerste kamer prachtig groen. 

Kunsthaag voordeel 3: Onze kunsthagen verkleuren niet

Heb je juist ontzettend veel zonlicht in een kamer of wil je de kunsthagen buiten hangen? Ook dat is geen probleem! Onze kunsthagen hebben een UV-laag. Dit betekent dat ze niet verkleuren door het zonlicht. Jouw nieuwe kunsthagen blijven dus altijd prachtig groen stralen!

Kunsthaag voordeel 4: Eenvoudig te monteren

Je kunt de kunsthagen eenvoudig monteren en met elkaar combineren. Zo kiezen onze klanten ervoor om ze met spijkers aan een muur te bevestigen, of bijvoorbeeld met tyraps aan de balustrade van het balkon.

Een groot assortiment in kunsthagen

Een ander voordeel is dat onze kunsthagen verkrijgbaar zijn in veel verschillende haagsoorten en maten. Ben je op zoek naar een groene schutting voor in de tuin, dan hebben we daar grote kunsthagen voor van 120x180 cm (breedte x hoogte). Deze kun je met muurbeugels aan de muur bevestigen of met houten/ijzeren palen in de grond.

Wil je graag een groene, speelse groene wand in je huis of tuin maken? Dan kun je beter kiezen voor de losse kunsthagen van 50x50 centimeter of voor de kunsthagen van 100x100 centimeter. Je kunt de kunsthagen gemakkelijk aan elkaar bevestigen d.m.v. tiewraps of ijzerdraad.

Kunsthaag dichte varen

Onze klant heeft hier gekozen voor de 'Kunsthaag dichte varen'.

Je huis opvrolijken met een grote, stoere plant of meerdere kleine plantjes? In ons assortiment vind je ook kunstplanten. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. Het voordeel van kunstplanten is dat je binnen no-time je huis opfleurt en er daarna geen omkijken meer naar hebt. Want ook onze kunstplanten zijn natuurlijk onderhoudsvrij.

Installatie van de kunsthagen, zo eenvoudig kan het zijn!

Een groot voordeel van de grote kunsthagen (120x180 cm) is dat deze makkelijk te plaatsen en te monteren zijn. Je kunt de kunsthagen bevestigen aan de muur of schutting met de bijbehorende beugels. Maar je kunt de kunsthagen ook bevestigen aan houten of ijzeren palen, net zoals bij een houten schutting. Heb je een balkon en wil je graag meer privacy? Dan kun je zelfs kiezen voor een kunsthaag in een haagbak.

De losse kunsthagen kunnen zogezegd worden bevestigd met tyraps, spijkers of ijzerdraad.

Vragen over de kunsthagen? Vraag het onze experts

Heb je na het lezen van deze pagina toch nog vragen over onze kunsthagen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice staat je graag te woord en helpt jou met het maken van de goede keuze.