Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij een rekenmodule ontwikkeld. Deze rekenmodule helpt je bij de keuze van benodigde en hoeveelheid van de materialen die nodig zijn om de kant en klaar hagen te plaatsen. In deze module kun je het volgende aangeven:

  • Wat is de lengte van de haag die je nodig hebt
  • Bestaat dit uit 1 stuk
  • Hoeveel hoeken zijn er in de haag aanwezig? 

De rekenmodule berekent dan automatisch hoeveel hagen, hoeveel palen en hoeveel bevestigingsbeugels je nodig hebt. Wij hebben deze rekenmodule zo geavanceerd mogelijk gemaakt, maar er blijven altijd momenten aanwezig waarbij je bijvoorbeeld net met 1 haag meer of minder voldoende zou kunnen hebben (en uiteraard dan ook meer of minder beugels en palen). Controleer dan ook altijd goed of het naar jouw idee ook klopt wat de rekenmodule aangeeft. Twijfel je? Dan kun je altijd mailen [email protected] of bellen naar 0344-228103.

De kosten voor het plaatsen van een kant en klaar haag weten?

Verder is het in de rekenmodule mogelijk om direct te zien wat het kost als wij de haag voor je plaatsen. Je kunt er dus voor kiezen om zelf de haag te plaatsen (bekijk hiervoor de handleiding) of om dit door ons te laten doen. Het is alleen niet mogelijk om online een dag af te spreken over het moment van plaatsing. Als je de hagen wil laten plaatsen zullen wij na ontvangst van je bestelling contact met je opnemen om de dag van plaatsing te bespreken. Als je de haag wil laten plaatsen door ons, moet de plek van de haag geheel leeg zijn en ook ondergronds moeten alle stronken en opstakels verwijderd zijn. Verder moet er goede tuinaarde aanwezig zijn en moet de grond op de juiste hoogte liggen. Wij voeren geen grond af of aan.

De rekenmodule is te vinden als je een kant en klaar haag bekijkt. Kijk hier voor een voorbeeld.