kunst_hedera

Geen groene vingers? En op zoek naar een Hedera haag die weinig onderhoud nodig heeft? Kies dan voor de kunst Hedera! Deze kunsthaag is bijna niet van echt te onderscheiden en heeft geen onderhoud nodig. De kunst Hedera is voorzien van extra UV bescherming, waardoor de kunst Hedera zeer geschikt is voor buitengebruik. Op deze pagina vind je meer informatie over de kunst Hedera en de verschillende soorten.

Kunst Hedera haag

Tegenwoordig zie je veel Hedera schuttingen in de tuinen. Logisch, de Hedera schuttingen blijven het hele jaar groen en zijn winterhard. Ze hebben wel iets meer onderhoud nodig: 2 keer per jaar moeten ze minimaal gesnoeid worden. Wil jij nu ook de uitstraling van een Hedera schutting, maar niet het onderhoud? Kies dan voor de kunst Hedera haag. Je kunt deze kunsthagen, net zoals bij schuttingen, gewoon tussen 2 hardhouten of ijzeren palen bevestigen.

Heb je geen tuin maar een balkon of dakterras en dus geen aarde waar je de kunsthagen met palen in zou kunnen bevestigen? Dan is de kunst Hedera in een polyester plantenbak de perfecte keuze. De polyester plantenbak is voorzien van 2 palen waar de kunst Hedera aan bevestigd kan worden.

De kunst hedera en de polyester plantenbak zijn licht van gewicht. Hierdoor kun je deze makkelijk verplaatsen en op een andere plek neerzetten. Voor het mooie kun je de polyester plantenbak vullen met aarde of grind, of eerst piepschuim en dan aarde of grind. Zo lijkt de kunst Hedera haag nog realistischer.

kunst_hedera_haag

Kunst Hedera 50x50 cm

Met de kunst Hedera hagen 50x50 cm creëer je binnen no-time een groene wand. Daarnaast zijn ze ook vrij makkelijk te monteren. De bladeren van de kunst Hedera 50x50 cm zijn voorzien van natuurlijke nerf details en gemaakt van verschillende groen tinten en blad formaten. Het totale geheel ziet er daarom erg realistisch uit.

Je kunt de kunst Hedera hagen 50x50 cm aan elkaar bevestigen d.m.v. tie-wraps of ijzerdraad. Een saaie witte muur tover je zo in een handomdraai om tot speelse groene plantenwand.

Bekijk hier de kunst Hedera 50x50 cm

Planten schilderij kunst Hedera

Bij het planten schilderij is de kunst Hedera haag 50x50 cm in een mooie mat-zwarte lijst bevestigd. De lijst is gemaakt van aluminium en daardoor licht van gewicht. Met een planten schilderij geef je je woonkamer, kantoor of andere binnenruimte binnen no-time een jungle-chique uistraling!

Bekijk hier het planten schilderij kunst Hedera

planten_schilderij_hedera

Interesse in een kunst Hedera?

Geïnteresseerd in onze kunst Hedera hagen of op zoek naar een ander soort kunsthaag? Bekijk hier onze gehele collectie!