Noistop wood is een smal geluidsscherm wat makkelijk zelf te plaatsen is. De Noistop wood is zeer geschikt om gebruikt te worden langs wegen of in de tuin. Tegen de Noistop kan je klimplanten laten groeien zodat je alsnog een natuurlijke begrenzing in de tuin krijgt. De Noistop wood is gemakkelijk in te korten.

Lees meer

8 Producten
Filters
Heb je vragen over een van onze producten?
Snel
advies

Heb je vragen over een van onze producten?

Onze vakspecialisten helpen je graag via de snelle chatfunctie

Whatsapp Chat starten
Heb je vragen over een van onze producten?
Pagina 1 van 1

Geniet van privacy en rust in je tuin!

De NoiStop wood geluidsschermen kun je plaatsen als schutting in je tuin. Ze bieden niet alleen privacy, maar zorgen voor rust en stilte in de tuin. Woon je bijvoorbeeld naast een drukke weg, een speeltuin of vlak bij een school? Dan biedt de NoiStop Wood de uitkomst! De NoiStop Wood geluidswanden absorberen het geluid. 

NoiStop Wood geluidswanden om geluidsoverlast tegen te gaan

De NoiStop Wood geluidsschermen bestaan uit steenwol dat door een aluminium behuizing bijeen wordt gehouden. Daar bovenop zijn geïmpregneerde houten schrootjes van Europees redwood bevestigd. Dit geeft de NoiStop Wood geluidswanden een natuurlijke en meer huiselijke uitstraling.

 

Standaard wordt de NoiStop Wood 'Elba' geleverd. Op aanvraag zijn ook andere NoiStop Wood geluidsschermen verkrijgbaar, neem hiervoor contact met ons op. De NoiStop Wood schermen zijn in diverse afmetingen te bestellen. De geluidswanden kun je als modulair systeem bovenop elkaar plaatsen, tot de gewenste hoogte (max 3 meter hoog) is bereikt.

Geluidsreductie van de NoiStop Wood

Buiten dat de NoiStop Wood schermen mooi zijn als schutting in je tuin, worden ze voornamelijk ingezet om het geluid te reduceren. Dit is van toepassing op tuinen die gelegen zijn langs plekken waar veel geluid wordt geproduceerd, zoals langs een spoorlijn, doorgaande wegen of speelplaatsen. De NoiStop Wood schermen zorgen over het algemeen voor een reductie van meer van 70% van de beleefde geluidssterkte. De NoiStop Wood geluidswanden kunnen het geluid reduceren met 21 dB.

De voordelen van de Noistop Wood geluidsschermen

Met de NoiStop Wood geluidsschermen kennen vele voordelen, waaronder:

  • Je geniet direct van privacy in je tuin
  • Je kunt de NoiStop Wood geluidsschermen eenvoudig plaatsen in je tuin
  • De geluidsschermen zijn onderhoudsvrij en hebben een verwachte levensduur van 20-25 jaar
  • Het hout heeft een FSC keurmerk

NoiStop plaatsen

Andere NoiStop geluidswand? 

Wil je een NoiStop geluidswand, maar vind je de NoiStop wood niet bij je tuin passen? Kies dan voor de NoiStop steel! Deze geluidswand is van staal gemaakt. Je kunt tegen deze NoiStop geluidswand een klimop laten groeien, om zo een groene wand te creëeren. Bekijk de NoiStop steel geluidswand hier!