Nieuw:

  • Configurator die de benodigdheden berekent
  • De check-out makkelijker gemaakt
  • Euonymus Colleratus haag

De vernieuwde website van Kantenklaarhagen.nl

Op 7 februari is de nieuwe website van Kantenklaarhagen.nl online gegaan. Op onze nieuwe website kun je makkelijker navigeren door onze eenvoudige structuur. Daarnaast hebben we een configurator op onze website gemaakt zodat je direct kunt uitrekenen welke benodigdheden je nodig hebt om de kant en klaar hagen te plaatsen. 

 

Verder hebben we de check out makkelijker gemaakt. Zo kun je sneller alle gegevens invoeren om de bestelling af te ronden. 

 

Bekijk hier alle kant en klaar hagen

Op de hoogte blijven van de voorraad

Verder houden we je zoveel mogelijk op de hoogte welke kant en klaar hagen er leverbaar zijn en welke (nog) niet. Zo is de Vuurdoornhaag dit jaar niet leverbaar. Deze zijn in de vorige winter (2011-2012) allemaal dood gevroren en het duurt een aantal jaar om deze weer op te kweken. Met de Hedera helix Glacier, Hedra helix White ripple en Hedera helix Green ripple zijn ook wat voorraad problemen. Deze worden de laatste tijd sneller verkocht dan dat ze opgekweekt worden.

 

De kant en klaar haag is geen product waar je de lopende band even wat harder aanzet. Deze hebben de tijd nodig om te groeien. Als er producten niet voorradig zijn, dan kun je deze ook niet bestellen. 

 

Bekijk hier alle kant en klaar hagen en de huidige voorraad

Nieuwe haag in het assortiment

Verder is er nog een nieuwe haag in het assortiment: De Euonymus colleratus (kardinaalsmuts) van 120x180 cm. Een prachtige nieuwe kant en klaar haag. Zo is kantenklaarhagen.nl continu bezig met nieuwe producten.

Heb je vragen over een van onze kant en klaar hagen? Bel ons gerust op 078-6990173 of stuur een mail naar verkoop@kantenklaarhagen.nl