Kant en klaar hagen

Kant en klaar hagen: van hedera tot haagbeuk

Direct een groene afscheiding? Een kant en klaar haag biedt vele voordelen. Zo heb je privacy en kleurt je tuin een stuk groener. De hedera is de populairste haag. Deze klimop is verkrijgbaar in hoogten van 100 centimeter tot 300 centimeter. Andere populaire kant-en-klaar-hagen zijn de haagbeuk, beukhaag, vuurdoorn en hedera helix.

De kant-en-klaar-hagen worden volgroeid bij je thuis geleverd. Vervolgens kun je ze gemakkelijk zelf plaatsen. Liever uitbesteden? Voor een meerprijs zetten wij de palen en de hagen voor je op de juiste plek. Kom je er niet helemaal uit? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 078-6990173. Ook hebben wij een uitgebreide pagina met alle vragen & antwoorden over kant en klaar hagen, zoals 'Wat is de mooiste haag?' en 'Is een kant en klaar haag in te korten?' Misschien staat ook je vraag hier wel tussen.

Naast onze eigen kant-en-klaar-hagen bieden we ook QuickHedge-hagen aan. Deze hagen zijn zwaarder en duurder, maar wel zijn er meer variaties in haagsoorten.
Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

inspiratie

Kant en klare haag

De kant en klaar haag is een volgroeide haag die makkelijk zelf te planten is. De prijzen van de kant en klaar hagen staan bij de producten. Op de homepage staat een aanbieding van de kant en klare hagen. In de volksmond noemt men de kant en klaar haag ook wel kant en klare heggen. Op de pagina "zelf plaatsen" zie je de beschrijving voor het planten van de kant en klaar haag. Kantenklaarhagen.nl is leverancier van de kant en klaar heg, je kunt ze bij ons bestellen, wij kunnen de kant en klaar haag ook voor je planten. De kant en klare haag is makkelijk te snoeien met een heggeschaar, het snoeien doe je 2 maal per jaar. De kant en klare hagen zijn niet gevoelig voor ziektes en groeien makkelijk. De kant en klaar haag kan je hele jaar door planten. Kantenklaarhagen.nl is het verkoopadres voor uw kant en klaar haag.

De volgende soorten kant en klaar hagen zijn er:

Vuurdoornhaag, groene haag, beukenhaag, groenblijvende hagen, bladhoudende hagen, euonymushaagbeuk en hederahaag.

Haag niet gevonden?

Ben je op zoek naar een andere haagsoort? QuickHedge verkoopt onder andere de volgende hagen: Hulst, Fijnspar, Blauwe buffalo druif, winterlinde, Taxus Baccata, sterjasmijn, olijfwilg, laurierhaag, Amberboom Worplesdon, gele kornoelje, rode beuk en nog meer soorten. Let wel op: Deze hagen zijn niet met de hand te plaatsen, maar daar is een kraantje voor benodigd omdat de hagen op een klimrek 75 kg per stuk wegen en de hagen zonder rek wegen 150 kg per stuk. Ook wijken de maten van de hagen af ten opzichte van de Mobilane kant-en-klaar hagen.

 

Wacht a.u.b.