QuickHedge

QuickHedge

 
QuickHedge levert groene kant-en-klaar-hagen. De hagen hebben een breedte van 100 centimeter en zijn gekweekt op de beste grond. Hierdoor hebben zij een buitengewoon sterk wortelstelsel met een compacte wortelkluit. De haag groeit hierdoor mooi door bij jou thuis. QuickHedge is leverbaar met en zonder rasterwerk. De hagen op een raster zijn klimplanten. Houd er rekening mee dat de rasterhagen 75 tot 150 kilo zwaar zijn.

 

Wil je de zwaardere rasterhagen plaatsen? Dan kun je bij Kantenklaarhagen.nl een QuickHedge plantenrek huren. Je betaalt hiervoor een borg. Is de rasterhaag 150 kilo, dan adviseren we om naast een plantenrek ook een klein kraantje te huren. Liever uitbesteden? Voor een kleine meerprijs zetten wij de palen en de hagen voor u op de juiste plek. Komt u er niet helemaal uit? Bel ons dan gerust op telefoonnummer 078-6990173.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

QuickHedge kant-en-klaar hagen

QuickHedge levert net als Mobilane kant-en-klare hagen. Dit zijn al volgroeide hagen die je enkel nog maar op de juiste plaats hoeft te zetten en daarna profiteer je direct van de gewenste privacy. De QuickHedge hagen zijn allemaal 100 cm. breed en - anders dan bij de Mobilane hagen - heb je er geen bevestigingsmaterialen voor nodig. QuickHedge levert een aantal hagen met raster. Dit zijn klimplanten zoals de klimhortensia of de hedera Hibernica. Deze hagen wegen allemaal 75 kg. Je kan ze dus niet zo maar met de hand plaatsen. Voor deze hagen kun je gebruik maken van 4 haken om de haag met twee man te (ver)plaatsen. Daarnaast kan u het plantrek ophalen en om de hagen te plaatsen met behulp van een kraan. Als het plantrek na gebruik wordt teruggebracht krijgt u de betaalde borg van ons terug. Dit plantrek heb je zeker nodig bij het plaatsen van de QuickHedge zonder raster. Deze hagen wegen 150 kg per stuk.

 

QuickHedge levert zeer uiteenlopende soorten kant-en-klare heggen. Van de rode beuk tot de taxus (in verschillende maten leverbaar) en van de hulst tot de amberboom.

Wacht a.u.b.