Bevestigingsbeugels

Bevestigingsbeugels

Om de hagen te bevestigen aan de palen heb je beugels nodig. Voor de ijzeren palen zit er nog een verschil tussen tussenpalen en eind- of hoekpalen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de hagen tegen een muur aan te plaatsen. Hiervoor kun je de muurbeugels bestellen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Bevestigingsbeugels

Om de kantenklaar hagen vast te zetten heb je bevestigingsbeugels nodig. Als je de kantenklaar hagen tegen een muur plaatst, kan je hiervoor de muurbeugels gebruiken. Als de hagen in een open oppervlakte worden geplaatst zullen er allereerst palen in de grond gezet moeten worden om de haagelementen met bevestigingsbeugels vast te zetten. Afhankelijk van het soort paal dat je hiervoor hebt gekozen zijn er twee verschillende beugels ter bevestiging van palen.

Bevestigingsbeugels t.b.v. hardhouten palen

Voor alle kantenklaar hagen, behalve hagen van 220 cm hoog, heb je vier beugels nodig voor de bevestiging. Voor hagen van 220 cm hoog heb je zes beugels nodig.

Bevestigingsbeugels t.b.v. ijzeren palen

Er zit een verschil tussen beugels voor eind-/hoekpalen en beugels voor tussenpalen. Let hierop bij het bestellen.

Berekenen aantal bevestigingsbeugels

Bij onze hagen vind je een rekenmodule. Deze berekent automatisch hoeveel palen en bevestigingsbeugels je nodig hebt voor de installatie van je haag.

Wacht a.u.b.