Vragen? 

Heb je een speciale wens en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel ons dan op 078 - 69 901 73 of mail ons je aanvraag.

Hoge hagen zijn ontzettend praktisch. Ze bieden niet alleen meer privacy, maar kunnen ook een hoge saaie muur mooier maken. Op onze webshop Kantenklaarhagen.nl verkopen wij diverse hoogtes en vele soorten hagen. Op deze pagina vertellen wij jou hoe je onze standaard hagen nog een stuk hoger maken. 

Diverse soorten en maten kant en klaar hagen

Op Kantenklaarhagen.nl verkopen wij diverse kant en klaar hagen van Mobilane en Quickhedge. Een aantal hagen zijn in diverse maten verkrijgbaar, zoals de kant-en-klare haag Hedera Helix Woerner. Deze is verkrijgbaar in 120x100 cm, 120x 80 cm, 120x220 cm en 120x300 cm. De haagbeuk en de beukhaag verkopen we in twee maten: 120x100cm en 120x155cm. Het meest populair is de hoogte 180 centimeter, maar als je toch hoger wilt gaan, kun je dus kiezen voor 220 of 300 cm. 

Onze kant en klaar haag projecten

Onze kant-en-klare hagen zijn breed inzetbaar. Ze kunnen dienen als erfafscheiding met palen tussen de elementen of ze kunnen dienen om je muren een groene uitstraling te geven door onze hagen er tegenaan te plaatsen. Ze zijn ook inzetbaar voor diverse andere projecten.

 

Hieronder zie je bijvoorbeeld een project in Scherpenisse, waar wij onlangs kant en klare hagen van drie meter hoog met opzetstukken van 125 centimeter geplaatst hebben tegen de muur van het complex. Zo onstaat er uiteindelijk een groene wand van 425 cm hoog! De opzetstukken kun je eenvoudig op een haag bevestigen en zijn leverbaar in hoogtes van 25 cm, 50 cm, 75 cm en 100 cm. 

Project met hagen van 3 meter hoog

Tijdens het plaatsen van de hagen was het helaas erg mistig. Dat zorgt ervoor dat de foto's niet erg scherp zijn.

 

Bekijk alle kant en klaar hagen hier