Hardhouten haagbak

Hardhouten haagbak

Voor een mooie natuurlijke uitstraling kun je kiezen voor een hardhouten haagbak voor op je dakterras of balkon. Deze worden geleverd als losse bak of met Hedera Helix Woerner. Optioneel kun je er wieltjes onder laten monteren.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Hardhouten haagbak

Voor het creëren van een afscheiding op bijvoorbeeld je dakterras of balkon kun je onze hardhouten haagbakken met kantenklaar haag bestellen. Je kunt zelf bepalen welke haag je in de haagbak geplant wil hebben. Optioneel kun je onder de haagbak ook nog wieltjes laten monteren. We kunnen de haagbakken kant-en-klaar voor je leveren, maar je kunt de hardhouten haagbakken ook los bestellen. We leveren ook twee losse hardhouten haagbakken geschikt voor 2 en 3 hagen. Deze worden exclusief haag geleverd. Een haag kun je er los bij bestellen.

Kantenklaar haag in hardhouten haagbak

Afhankelijk van de soort haag die je in de haagbak wenst en welke maat de kantenklaar haag heeft, kan de hoogte van de haagbak inclusief haag verschillen. Let erop dat de hoogte van de haag wordt opgeteld bij de hoogte van de hardhouten haagbak. 

Afleveren van de hardhouten haagbak

Voor het afleveren van de haagbak moet je thuis zijn. Wil je dat wij deze ook nog voor je plaatsen, dan kan je dat aangeven bij uw bestelling. Door je postcode en de verdieping waarop je woont in te vullen krijg je direct te zien welke kosten er aan het plaatsen zitten verbonden. De hardhouten haagbakken worden speciaal voor jou samengesteld en kunnen niet retour.

Wacht a.u.b.