Polyester haagbak

Polyester haagbak

Wil je hagen plaatsen op een (dak)terras? Deze polyester haagbakken zijn uitermate geschikt om gebruikt te worden op een dakterras of balkon. Naast de standaard antraciet-zwarte kleur heb je tegen een kleine meerprijs de keuze uit alle mogelijke ralkleuren. Ook kunnen er wieltjes onder gemonteerd worden en heb je de keuze uit diverse hagen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Polyester haagbak voor jouw kant en klare heg

Op een dakterras kun je prima een haagbak met een kant en klaar haag plaatsen als afscheiding. De haagbakken zijn los leverbaar, maar kunnen ook direct met een kant en klaar haag geleverd worden. Het voordeel van een polyester haagbak is dat de bak licht van gewicht is. Ook is het mogelijk om de kleur van de polyester haagbak te kiezen tegen een kleurentoeslag en kunnen er optioneel wielen onder gemonteerd worden.

 

Hoogte van de polyester haagbak met een haag

Als je een polyester haagbak besteld met daarin een haag van 180 cm hoog komt de totale lengte met de haagbak hoger uit. Let hierop bij het bestellen!

 

Afleveren van de haagbak

Voor het afleveren van de haagbak moet je wel thuis zijn. Wil je dat wij deze ook nog voor je plaatsen, dan kun je dat aangeven bij je bestelling. Door je postcode en de verdieping waarop je woont in te vullen krijg je direct te zien welke kosten er aan het plaatsen zitten verbonden. De polyester haagbakken worden speciaal voor je samengesteld en kunnen niet retour.

Wacht a.u.b.