Haagbloembakken

kant en klaar haag plantenbakken

Hieronder kun je alle soorten haag plantenbakken uitzoeken die je nodig hebt voor het plaatsen van je kant en klaar haag op het (dak)terras of balkon. Bakken voor een enkele haag of bakken voor meerdere hagen tegelijk. Materiaal soorten zijn polyester, hout, aluminium of staal. Mogelijkheden genoeg dus! Kom je er niet uit, bel of mail ons gerust op 078-6990173 of verkoop@kantenklaarhagen.nl.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Haagbloembakken voor de kant en klare haag

Voor het plaatsen van de kant en klare hagen op een (dak)terras of balkon zijn bloembakken nodig. Kantenklaarhagen.nl levert natuurlijk ook hiervoor de geschikte producten. Wij leveren de haagbakken in verschillende materialen. Polyester en houten plantenbakken behoren tot de mogelijkheden om de kant en klare haag in te planten. De polyester bloembak is te verkrijgen in een ral kleur naar keuze. Bijkomend voordeel van de (door ons ontwikkelde) polyester plantenbak is dat deze zeer licht van gewicht is!

 

De haagbakken zijn los te bestellen of direct met de kant en klaar haag er al in geplant. Dus ook voor de haagbakken is kantenklaarhagen.nl jouw leverancier! Verder hebben we ook nog de mogelelijkheid om de haagbakken direct op je dakterras te plaatsen met een telekraan. Dit kan alleen met de haagbakken incl. haag. Je vult dan je postcode in en de verdieping waar je woont en je ziet direct wat de kosten zijn om de hagen te laten plaatsen. Je kunt dit hierna in het winkelmandje plaatsen en afrekenen. Wij gaan dan aan de slag om je bakken te produceren en een datum (in overleg met jou) in te plannen voor de plaatsing.

 

Beoordelingen van kantenklaarhagen.nl

Onze klanten beoordelen Kantenklaarhagen.nl gemiddeld met een 9,4 (van 10) op basis van vele reviews!

 

Wacht a.u.b.