Bezorgen van de kant en klaar hagen

Zijn de gewenste kant en klaar hagen op voorraad? Dan levert Kantenklaarhagen.nl je bestelling binnen 1 week na ontvangst van de betaling. Leveringen buiten Nederland worden meestal iets later geleverd. Je kan in het bestelproces aangeven op welke dag de levering het beste bij je uitkomt.

Besteld en betaald op ... > Levering mogelijk op as ...

Maandag > Woensdag/donderdag*

Dinsdag > Donderdag/vrijdag*

Woensdag > Vrijdag/dinsdag*

Donderdag > Dinsdag

Vrijdag > Dinsdag/woensdag*

Weekend > Woensdag

* bestelt u in de ochtend uw hagen en toebehoren, dan kunnen wij in de meeste gevallen, de eerst genoemde dag leveren.  Voor vragen over de leverdag kunt u altijd contact opnemen.

Aflevering van de hagen en/of sedum

De levering gebeurt door een externe transporteur met een grote vrachtwagen. De chauffeur zal proberen om de pallet(s) zo ver mogelijk op de oprit te zetten.

Er worden geen pallets tot achter in de tuin - of andere plekken - gebracht. Je moet ze zelf naar de juiste plek vervoeren. Het is dus verstandig om eventueel hulp in te schakelen voor de hagen van de pallet te halen en naar de achtertuin te brengen indien nodig.

Onze service

  1. Voor vragen kun je ons telefonisch bereiken op ons kantoornummer.
  2. Je krijgt bij ons direct iemand aan de telefoon die verstand heeft van de materialen en hoe je de kant en klaar hagen / sedumcassettes kunt plaatsen.
  3. Je kunt bij het gewenste product aangeven welke dag voor je mogelijk is dat je de producten  geleverd wilt hebben. Soms kan het na telefonisch overleg nog iets eerder als je vroeg op de dag bestelt. Neemt hiervoor even contact met ons op.
  4. Op de leverdag kun je ons in de ochtend bellen voor een tijdsindicatie van de levering op die dag. Het is niet mogelijk om hier een dag van tevoren voor te bellen, omdat de levertijden nog niet bekend zijn.

Veilig betalen

Betaal mogelijkheid in je eigen bankomgeving middels Ideal. Verdere betaalmethodes zijn: Vooruitbetalen, Paypal, Bancontact (België), Giropay (Duitsland), Visa/Mastercard.

Direct resultaat

Als je eenmaal de bestelling hebt geplaatst, dan leveren wij volgens afspraak en heb je in een handomdraai een prachtig groene erfafscheiding, een groen dak, of een mooi geluidsscherm.

Bestelling zelf afhalen

Alleen mogelijk als dit is aangegeven bij het product.

Plaatsen

Je kan de hagen zelf plaatsen of laten plaatsen.

Indien u de hagen wilt laten plaatsen, vraag dan een offerte op via [email protected]. Wij zullen dan een offerte per mail sturen.

Bezorging

Wij leveren in Nederland en België. Wij informeren je wanneer de levering plaats vindt.

Nog vragen? Mail ons gerust op [email protected] of bel ons op telefoonnummer 0344-228103