Kunsthagen

Kunsthaag kopen?

Opzoek naar makkelijk te onderhouden hagen voor op je balkon of (dak)terras? Kies dan voor een kunsthaag! De kunsthagen van kantenklaarhagen.nl zijn verkrijgbaar in diverse maten en met en zonder plantenbak. Zo geniet je het hele jaar door van een prachtige groene haag.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Groenblijvende en makkelijk te onderhouden haag

Wil je het hele jaar door een prachtige groene haag in je tuin of op je balkon? Eentje die je vrijwel niet hoeft te onderhouden en die er altijd perfect bij staat? Dan is een kunsthaag van Kantenklaarhagen.nl wat voor jou! De kunsthagen op onze website zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes en breedtes. Zo is de kleinste kunsthaag 100 x 100 centimeter en de grootste kunsthaag 150x200 centimeter. De kunsthagen zijn aan beiden zijden groen, zodat je hem mooi vrijstaand kunt plaatsen. Daarnaast hebben de bladeren een extra UV-bescherming, zodat ze na enkele jaren nog steeds mooi groen zijn! 

 

Complete kunsthagen geleverd in een polyester plantenbak

Je kunt er bij ons ook voor kiezen om de kunsthaag compleet in een polyester plantenbak te laten leveren. Daarnaast is het ook mogelijk om wielen onder de plantenbak te laten monteren en om de plantenbak te laten leveren in een ral kleur naar keuze. Zo kun je hem verplaatsen 

Wacht a.u.b.