Snel een groene muur of wand creëren? Kies voor een kunsthaag!

Creëer snel een groene muur of wand met een kunsthaag

Heb je geen groene vingers, maar wil je wel graag meer groen in je huis, tuin, op je balkon of dakterras? Kies dan voor een van onze kunsthagen! De kunsthagen zijn er in verschillende soorten, maten en uitvoeringen en kun je binnen no-time monteren. De kunsthagen hebben geen onderhoud nodig en zijn voorzien van extra UV bescherming, waardoor de kunsthagen ook heel geschikt zijn voor buitengebruik. Er is ontzettend veel mogelijk, daarom hebben wij een lijst voor je gemaakt met onze favoriete kunsthagen!

Kunsthaag 50x50 cm/100x100 cm

Kunsthaag_jasmijn_50x50_cm

De kunsthagen van 50x50 cm en 100x100 cm zijn verkrijgbaar in verschillende plantsoorten zoals bijvoorbeeld de Buxus, Hedera en de varen. Je bevestigd de kunsthagen makkelijk aan elkaar d.m.v. tie-wraps of ijzerdraad. De bladeren van de kunsthagen zijn voorzien van natuurlijke nerf details en gemaakt van verschillende groen tinten en blad formaten. Het totale geheel ziet er daarom erg realistisch uit. Je hoeft de kunsthagen geen water te geven en ze blijven altijd prachtig groen!

Kunsthaag Buxus bol

De kunsthaag Buxus bol is gemaakt van hoogwaardig kunststof en daardoor bijna niet van een echte buxus te onderscheiden. In een handomdraai voeg je groen toe aan je tuin of woning met deze kunsthaag. Door gewicht onder de buxus bol te hangen of door bijvoorbeeld het gebruik van pinnen, maak je de kunsthaag Buxus bol snel vast aan verschillende oppervlakken.

Kunsthaag

Planten schilderij

Planten_schilderij_varen

Met onze planten schilderijen creëer je snel een prachtige groene plantenwand. De mat zwarte lijst is gemaakt van aluminium en dus licht van gewicht. De kunsthagen die in de lijsten zijn geplaatst, zijn in vele verschillende haagsoorten verkrijgbaar. Hierdoor kun je de perfecte kunsthaag uitkiezen die bij jouw wensen past! De planten schilderijen zijn geschikt voor binnen- en buiten gebruik.

Kunsthaag in polyester bak

Ben je op zoek naar zicht afscherming voor in de tuin? Dan is een grote kunsthaag in een polyester plantenbak een goede optie! De kunsthagen zijn aan 2 kanten aangebracht aan een stalen raster. Hierdoor is de kunsthaag 100% groen en genieten ook je buren van een mooie kant en klare kunsthaag. De bladeren van de kunsthaag zijn haast niet van echt te onderscheiden van echte bladeren dankzij de details. De bladeren zijn ook voorzien van een UV bescherming zodat ze na jaren nog steeds diepgroen zijn.

Al onze kunsthagen hebben geen onderhoud nodig en zijn daardoor makkelijk in gebruik. Vind je het lastig een keuze te maken of wil je graag meer advies? Neem dan telefonisch of via de e-mail contact met ons op. Ook zijn we van maandag t/m vrijdag te bereiken via onze chat.