Quick hedge met raster

Quick hedge met raster

Quick hedge levert kant-en-klare haagelementen op raster van 100 cm. breed. Dit zijn klimplanten. De bakbreedte is 35 cm. De hagen wegen ca. 75 kg per stuk. Anders dan Mobilane hagen adviseren we om de drie haagelementen met raster een paal te plaatsen. Hierin zit bovenin een lijntje dat wordt gespannen om ze recht te houden. De haagelementen zijn verder sterk genoeg om op zichzelf te staan.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

QuickHegde kant-en-klaar haag op een rek

De QuickHedge heggen met raster zijn kant-en-klare hagen op en hekwerk waar de plant tegenaan groeit. De QuickHedge hagen zijn 100 cm breed en vanaf de grond gemeten 180 cm hoog. De hagen wegen 75 kg per stuk en zijn dus niet zomaar te verplaatsen. Voor de plaatsing van de hagen kun je daarom gebruik maken van 4 haken om de haag met twee man te (ver)plaatsen. Daarnaast kun je het plantrek ophalen en om de hagen te plaatsen met behulp van een kraan. Als het plantrek na gebruik wordt teruggebracht krijg je de betaalde borg van ons terug.

 

De QuickHedge hagen op raster worden geleverd met een paal die om de drie hagen gezet kan worden. Tussen twee palen zit een lijntje gespannen zodat de hagen netjes recht geplaatst worden.

Wacht a.u.b.