Palen

Palen

Voor het plaatsen van kant-en-klare hagen heb je ook palen nodig om ze vast te zetten. Je hebt keuze uit hardhouten palen of uit ijzeren palen met een groene coating. Deze groene palen vallen mooi weg in je haag waardoor je ze minder ziet dan de hardhouten palen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Palen ter bevestiging van kantenklaar hagen

Voor het plaatsen van onze kantenklaar hagen heb je palen nodig om de haagelementen tussen te plaatsen, zodat de hagen mooi rechtop blijven staan. Je hebt keuze uit onbehandelde hardhouten palen en groen gecoate ijzeren palen.

Hardhouten palen

De geschaafde hardhouten palen zijn leverbaar in twee maten. Het verschilt per levering of de houten palen geleverd worden met of zonder punt. Als de palen worden geleverd zonder punt kan je natuurlijk altijd de palen zelf zagen in een punt als dat gewenst is. Voor kantenklaar hagen van 220 cm hoog heb je zes beugels nodig voor de bevestiging van de haag tussen de palen. Voor lagere kantenklaar hagen heb je vier beugels nodig.

IJzeren palen

De ijzeren palen zijn groen van kleur en vallen mooi weg in de haag. Je kunt ze bestellen in drie maten, afhankelijk van de hoogte van de door jou gekozen haag. Om de hagen aan de ijzeren palen te bevestigen heb je ook bevestigingsbeugels nodig. Voor de eind-/hoekpalen heb je andere beugels nodig dan voor een tussenpaal. Let hierop bij het bestellen.

Berekenen van het benodigde aantal palen

Bij onze kantenklaar hagen vind je een rekenmodule. Deze berekent automatisch hoeveel palen je nodig hebt voor de installatie van je haag.

Wacht a.u.b.