5 items

Filters
Selectie verfijnen
Palen

Hardhouten en ijzeren palen voor hagen

Voor het plaatsen van kant-en-klare hagen heb je ook palen nodig om ze vast te zetten. Je hebt keuze uit hardhouten palen of uit ijzeren palen met een groene coating. Deze groene palen vallen mooi weg in je haag waardoor je ze minder ziet dan de hardhouten palen.

Lees meer

Items 1-5 of 5

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. IJzeren paal (4.8x175 cm.)

   33.95
  3 werkdagen
  Direct privacy & snel thuis geleverd
 2. IJzeren paal (4.8x260 cm.)

   44.90
  3 werkdagen
  Direct privacy & snel thuis geleverd
 3. IJzeren paal (4.8x300 cm.)

   63.35
  Op voorraad
 4. Hardhouten paal (5.9x5.9x275 cm.)

   22.50
  Voorjaar 2023
  Direct privacy & snel thuis geleverd
 5. Hardhouten paal (5,9x5,9x300 cm.)

   28.65
  3 werkdagen
  Direct privacy & snel thuis geleverd
items per page

Palen ter bevestiging van kant en klare hagen

Voor het plaatsen van onze kant en klaar hagen heb je palen nodig om de haagelementen tussen te plaatsen, zodat de hagen mooi rechtop blijven staan. Je hebt keuze uit onbehandelde hardhouten palen en groen gecoate ijzeren palen.

Hardhouten palen voor kant en klaar heggen

De geschaafde hardhouten palen zijn leverbaar in twee maten. Het verschilt per levering of de houten palen geleverd worden met of zonder punt. Als de palen worden geleverd zonder punt kan je natuurlijk altijd de palen zelf zagen in een punt als dat gewenst is. Voor kantenklaar hagen van 220 cm hoog heb je zes beugels nodig voor de bevestiging van de haag tussen de palen. Voor lagere kant en klaar hagen heb je vier beugels nodig.

IJzeren palen voor kant en klaar hagen

De ijzeren palen zijn groen van kleur en vallen mooi weg in de haag. Je kunt ze bestellen in drie maten, afhankelijk van de hoogte van de door jou gekozen haag. Om de hagen aan de ijzeren palen te bevestigen heb je ook bevestigingsbeugels nodig. Voor de eind-/hoekpalen heb je andere beugels nodig dan voor een tussenpaal. Let hier op bij het bestellen!

Berekenen van het benodigde aantal palen voor je haag

Bij onze kant en klaar hagen vind je een rekenmodule. Deze berekent automatisch hoeveel palen je nodig hebt voor de installatie van je haag.