Sedum dak

Sedum Mobiroof online kopen

Ga voor duurzaam! Kies voor de voordelen van een groen dak. Een groen dak is een dak dat is voorzien van planten, zoals grassoorten, vetplanten of andere soorten. Heb je zonnepanelen? Geen probleem! De sedumtrays kunnen daar goed mee gecombineerd worden.
 
Met een sedumdak verleng je eenvoudig de levensduur van je dak. De beplanten houdt o.a. zonlicht tegenneemt regenwater op, zorgt voor isolatie en absorbeert geluid. Een sedumdak heeft weinig onderhoud nodig en kleur prachtig met de seizoenen mee. Daarnaast nemen ze CO2 op, filteren ze fijnstof en helpen ze mee met het verbeteren van de luchtkwaliteit in de omgeving. 
 
Wel moet je er op letten dat je dak het extra gewicht aankan en de afvoer regelmatig controleren. Je kunt het dak eenvoudig zelf aanleggen. 
 
Tip! Er zijn gemeentes die subsidie geven voor het aanleggen van een sedumdak. 
Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Groene daken

De kant en klare mossedum cassette Mobiroof is een heel makkelijk concept om je dak een mooie groene uitstraling te geven wat mooi opgaat in de omgeving. De Mobiroof cassette leg je heel gemakkelijk op het dak neer, je klikt ze aan elkaar en je bent klaar! Ook op (licht) hellende daken kan de mossedum dak cassette geplaatst worden. Een mossedum dak geeft een hele mooie uitstraling en ziet er natuurlijk veel mooier en verzorgder uit dan de normale dakbedekking. De kant en klare cassette is gevuld met 8 soorten mos. Het is zeer geschikt om te plaatsen op garage, tuinhuis, schuur en carport.

 

Beoordelingen

Onze klanten beoordelen Kantenklaarhagen.nl gemiddeld met een 8.9 (van 10) op basis van 206 reviews!

 

Wacht a.u.b.