Neem contact met ons op!

Kantenklaarhagen.nl is een onderdeel van Boomkwekerij J.D. van de Bijl jr. uit Lienden. Onze kwekerij gespecialiseerd in hagen, bomen, tuinplanten en struiken. Wij hebben jarenlange ervaring in het online leveren van hagen, bomen, tuinplanten, struiken etc. in Nederland én België. We zullen altijd onze best doen om jouw bestelling met de grootst mogelijke zorg te behandelen.

U bent van harte welkom op onze kwekerij om de verschillende producten te komen bekijken. Kant en klaarhagen.nl is een webshop en het kan dus zijn dat niet alle producten op onze kwekerij aanwezig zijn om te zien of af te halen. Bent u speciaal op zoek naar een bepaald product, mail of bel ons v.t.v. Zo voorkomen we een teleurstelling.

Heb je een vraag voor ons? Bekijk dan eerst onze FAQ-pagina! Hierop staan de meest voorkomende vragen. Staat je vraag hier niet tussen? Dan kun je met ons contact opnemen via de onderstaande contactgegevens of laat je vraag achter middels het contactformulier. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden. Tijdens kantooruren streven we ernaar binnen enkele uren antwoord te geven.

Openingstijden van Kantenklaarhagen.nl

2e Pinksterdag zijn wij gesloten.

Onze klantenservice en ons kantoor is open van maandag tot en met vrijdag, tussen 08:30 tot 12:00uur en van 13:00 tot 17:00uur.

Onze adresgegevens

Kantenklaarhagen.nl
Veldstraat 2a
4033AK Lienden
(LET OP: dit is geen retouradres)

KvK-nummer: 777 512 13
Btw-identificatienummer: NL8142.94.923.B01

Onze contactgegevens

Telefoonnummer: 0344-228103

Email: info@kantenklaarhagen.nl

 

Neem contact met ons op via onderstaand formulier

Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoeding mogelijk op terugkomen.