Hedera

Hedera haag

Een mooie volgroeide hedera haag kopen? Kantenklaarhagen.nl levert verschillende soorten hedera van 100 tot 300 centimeter hoog.

 

De hedera, ook wel bekend als klimop, is een groenblijvende haagsoort. Hij is er in meerdere vormen. De Hedera Helix Woerner heeft bijvoorbeeld een hoekig blaadje. De Hedera Hibernica heeft een afgerond blaadje. Daarnaast zijn er nog soorten zoals de Hedera Helix Goldchild, Hedera Helix Glacier, Hedera Helix White ripple en Hedera Helix Green ripple. Deze soorten hebben een bonte groene kleur. De hedera hagen zijn makkelijk zelf te plaatsen, maar voor een kleine meerprijs zetten wij de klimop op de juiste plaats. Heb je vragen over de hedera hagen? Je bereikt ons op het telefoonnummer 078-6990173.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Kantenklaarhaag Hedera

Hedera is een populaire haagsoort. Deze kantenklaar hagen zijn een groenblijvende haag die ook goed winterhard is. Deze kantenklare hedera hagen geven je tuin een mooie groene uitstraling. In deze categorie vind je verschillende soorten hedera. 

Hedera hagen plaatsen

Bij ons vind je kantenklare hedera hagen die je zelf kunt plaatsen. Alle hagen zijn 1.20 meter breed. Ze worden geplaatst tussen ijzeren of hardhouten palen. Het is ook mogelijk om ze door middel van muurbeugels tegen een muur te plaatsen. Instructies om ze zelf te plaatsen vind je op onze webshop. Wil je liever dat wij ze plaatsen? Ook geen probleem. Dit kun je aangeven bij je bestelling door je postcode in te voeren. Je ziet direct wat het kost om de hagen te laten plaatsen. Hierna nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Wacht a.u.b.